Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stiffyjuice kérdése:
Jó hely első randinak?
Figyelt kérdés
egy csajjal szeretnék menni az aréna pláza vip részlegébe. megéri? ingyen van a kaja, mert a jegyet én állom.. (3800 pénz)2013. ápr. 6. 17:51
1/7 anonim válasza:
annyira nem rossz
de első randira én nem költenék ennyit...bár én csóró gyerek vagyok :DDDD
2/7 anonim válasza:
Elso randin inkabb beszelgetni kene, nem filmet nezni. :)
3/7 anonim válasza:
én inább a margitszigetet ajánlanám...
plázába randizni, hova fejlődtünk?:O oda csak pisilni meg wifizni megyek be:D
nem érig meg 4000 forintot kiadni a dologra, elméletileg úgyis csak beszélgetni, meg max smúzolni fogtok.. arra meg bármelyik eldugott pad jó! sőt, sokkal jobb!
vagy ha finnyások vagytok az idő miatt, akkor teaház, de ne pláze!
4/7 A kérdező kommentje:
már lefoglaltam a jegyeket, régóta ismerem csak most próbálkozunk. nem tudjátok, hogy a kajáért (popcorn) is fizetni kell, vagy az benne van a jegyárban?
2013. ápr. 6. 17:55
5/7 anonim válasza:
attyaég..
és mit néztek meg? már félek...
7/7 anonim válasza:
Ha régebb óta ismeritek egymást, akkor jó ötlet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!