Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy olyan pasival érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasival érdemes jóban lenni aki csak le akart fektetni?

Figyelt kérdés
Találkozgattunk én meg beleszerettem. Szerintem az ilyen tipikus szövegeket hogy "Már most hiányzik a mosolyod" meg "Hiányzol ha nem vagy velem" vagy "Imádlak és tudd hogy oda vagyok érted Drágám" szövegeket azért mondogatta mert csak le akart fektetni. Amúgy jófej, jókat nevettünk, beszélgettünk stb. aranyos volt velem mindig. Csak hát nem volt őszinte sokszor. De érdemes vele jóban lenni? Én utálok valakivel haragban lenni és eléggé összevesztünk...Pár nap múlva találkozunk, kibéküljek vele?
2013. máj. 12. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
lehetsz vele jóban, attól még nem kell aláfeküdnöd. az már más kérdés, hogy ő ezek után fog-e még veled barátkozni.
2013. máj. 12. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Te tudod és nem mi. A derekad be fogod adni, mert tetszenek a hizelgések neked. Komoly kapcsolatra nem igazán lesz esélyed. Akkor nem megfektetni akarna.
2013. máj. 12. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem...

F

4/6 A kérdező kommentje:

Na igen egyszer már találkoztunk azóta és nem szólt hozzám :D CSak köszönt nekem de ennyi. Én nyilván nem akarok megalázkodni előtte hogy elkezdjünk haverkodni, de azért jó lenne. Meg tudom hülyeség de én megszerettem őt...Lehet amúgy igen hogy emiatt szóba sem áll majd velem.

De milyen már ez? Ha nem d*ghatom meg akkor nem is akarok vele beszélni? :O

5/6 anonim ***** válasza:
Taps taps!
2013. máj. 12. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes. Hátha visszasírod még :)
2013. máj. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!