Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mit gondolnátok ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mit gondolnátok ha az ex csajotok az egyik legjobb haverotokkal randizna?

Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 12:47
1 2
 11/13 anonim válasza:
A legjobb haverom soha nem jönne össze az exemmel :) Legjobb haver szerintem soha semmilyen körülmények között nem tesz ilyet
2013. máj. 26. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem kötődök az exemhez,tőlem végigmehet rajta egész budapest,azért ex,mert mostmár semmi közöm az életéhez. Ha legjobb haverommal összejön akkor csak reménykedek hogy a haverom boldogabb lesz mellete mint én voltam.Nem fogok sírni,hogy hé az én farkamat fogdosta elöbbb úgyhogy szakítsd vele. Nem akarok újra összejönni vele,de szakíts vele mert..egy önző farok vagyok? Mást nem lehet mondani. Ha neked nem kell de másé se lehet az önzőség. Ha a haverom szereti,nem ő sért meghogy randizik az exemmel,hanem én sérteném meg őt ha az útjukba állnék.

Ez a nekem nem kell de másé sem lehet gondolkodásmód,borzasztó gyerekes.

2013. júl. 6. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Bizony így van utolsó megmondta a frankót!!
2013. júl. 6. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!