Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb Lány barátomba, mit tegyek?
15/F vagyok.Van egy Lány,akivel már nagyon règóta ismerjük egymást.Eddig csak köszöntünk,esetleg nèha váltottunk pár szót,de ennyi.De az utóbbi időben valahogy összenőttünk..Minden nap beszèlünk,ès eszmèletlenül megbízunk egymásban.
Ez odáig vezetett,hogy egyszerűen beleszerettem a mosolyába,a tekintetèbe,ès ahogy kezel engem...nem tehetek róla!Szeretem,mindig ott jár a gondolataimban,álmaimban.Amikor suli után hazakísèrtem,teljesen össze volt zavarodva/el volt pirulva nèha.
Igazából csak attól fèlek,hogy ez az èn rögeszmèm,ès valójában semmi nem lehetek,csak barát...valahogy a tudtára akarom adni..mielőtt elkèsek,ès más lesz a szerencsès..
Mondd el neki a frankót. Az mindig bejön.
Szorítok, hogy minden jól süljön el! Sok sikert és boldogságot!
Mondd el neki az érzéseid!
Én is a legjobb barátommal jöttem össze és lassan 3 éve együtt vagyunk.
24/L
nem feltétlen kell szerelmet vallanod, ha nem akarsz:) azzal talán elijeszted. hívd el randira:) ha igent mond, akkor te is bejössz neki. ha nem , akkor legalább megpróbáltad, és nem lesz benned az , hogy mi lett volna ha.
régebben én is szerelmes voltam egy nagyon jó barátomba majdnem 1 évig!(osztálytárs), nem mertem neki elmondani. és úgy alakult, hogy megismertem valaki mást. össze is házasodtunk. visszanézve a dolgot, így volt jó:)
sose lett volna semmi az osztálytársammal, mert nagyon jól tudtam milyen lányok jönnek be neki....és az nem én voltam:D és ha elmondtam volna, akkor csak tönkrement volna a barátságunk. tehát tudtam hogy reménytelen.
de neked lehet esélyed:)
27/N
vegyél neki egy szálat a kedvenc virágából és tegyél rá egy cimkét amiből tudni fogja hogy kerested és beszélni akarsz vele, ha elmegy akkor jó esélyed van arra hogy ő is érez irántad valamit, majd valld be neki az érzéseidet, de ne zúdíts rá egyszerre mindet mert akkor lehet hogy pánikba esik és elveszíted.ha nem esik pánikba folytasad a mondandódat és ha elfogadja az érzéseidet hívd meg valahová,és kész. írd le priviben hogy mi történt.
14/L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!