Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen típusú lányokkal nem ismerkednétek szívesen?
Most csak a külsőre gondolok. Ha megláttok az utcán egy lányt, akkor van olyan, hogy azért nem akartok velük ismerkedni mert mondjuk magassarkút hord/túl mű/buta libának néz ki/rocker/okostojásnak néz ki/szürke kisegér...
Ezek csak példák, várom a ti ötleteiteket is!
Ha olyan önkényuralmi jelkép van tetoválva a két szeme közé,mint Charles Manson-nak :D
Amúgy van az a kaliber,akiről süt,hogy buta és hozzá rib@nc is.
Amivel NEM!
- Az anorexia őzike gebe: pipaszár lábakkal, fokhagyma gerezd méretű betikkadt seggel. Nőietlen,zombie.
- A rockerlányok: Nylonharisnya nagy lábszagú bakancsal, zenekaros xl es pólóval, cigifüstbe burkolózva, és szarrá sminkelve. Punk is belfér ebbe.
- A hangulatos, virágmintás hosszúszoknyás, papagáj színeiben virító nagyon hangulatos vagyok- könnyed zárkózott lányok hatalmas oldaltáskával. Nem az én stílusom, unalmasak, átnézek rajtuk.
- A nagyon rózsaszínben, illetve leopárdmintás cuccokban nyomuló bazári rib,ancok. Egyszerüen ócska gagyi hatást kelt.
-A slamperek: használattol kikopott farmerben meg egy kinyult pólóban lazán érzem jól magam, és nincs megfelelési kényszerem zsíroshajú ápolatlan lányok sem tetszenek.
- A szőrős bokáju nénikre sem gerjedek.
- A melegítős ,főleg plüss melegítős lányok, nagy felírattal a seggükön.
- A converse csukás tinilányok répanadrágban. Ezek a tinifiúknak pózolós kis majmok. Szintén nem tetszik.
Szóval sokféle van ami nekem nem jön be.
De akkor milyenek tetszenek?
Formás testű, nem gebe/nem kövér, hanem normális lányok, finom combokkal, és bevállalós, kicsit ribis ruhákban, de olyan igényesen ribis. Az nagyon szívdöglesztő.
Azok a lányok, akik csoportban mozognak, agyon vannak sminkelve, márkás ruha stb... mindenkit lenéznek, apuci kicsi lánya nagynak hiszi magát és így beszél: -Köszcsi, puszcsi!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!