Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen izmos srác kell nektek lányok?
ha nem háj, szerintem 80 körül kéne mozogni
L
Én szeretem a vékony fiúkat. :) De lehet rajta egy kis izom...
Nem tetszik viszont, ha nagyon kigyúrt, vagy ha kövér.
Öhm... Cingár sráccal soha. :D
Ilyen kis kákabélűekkel mit lehet kezdeni? Semmit! Nem tud megvédeni. :D
Szerintem is kell az a +15-20 kilo.
Egy 18 évesen így kinéző srác után már döglenek a nők.
Lehet rajta egy kicsivel (mondom KICSIVEL) több izom, de kevesebb semmiképp. Ha meg mégis, akkor maximum ennyivel kevesebb:
De ez már inkább 25-30 felé normális. Tizennyolc évesen legyél edzett, fitt, izmos, mert életed csúcspontjára az utat most alapozod meg. Remélem tudtam segíteni.
Ui.: Ha valakinek nem tetszenek a képek, vagy egyszerűen nem érteke velem egyet, azok vagy közöljék privát üzenetben, vagy akár itt, nekem édes mindegy. :)
L/19
"Szerintem olyan 70-75 körül lenne az ideális. Nekem a kicsit szálkásabb fiúk jönnek be.. járj el futni vagy ilyesmik:D"
Ja, járjon el futni. Attól csak fogyni fog, kivéve ha elkezd 2-3x annyit enni futás mellett. Sok fehérje és mellé jó szénhidrát kéne, meg olyan gyakorlatok, amik alkalmasak tömegnövelésre, pl. súlyzózás nagy súllyal, húzódzkodás súllyal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!