Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen izmos srác kell nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen izmos srác kell nektek lányok?

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és próbálom meghatározni magamnak az ideális testsúly. 182cm vagyok és jelen pillanatban 65kg.Mi lenne az ideális ekkora magasságra ? Ha ez számít viszonylag fiatal vagyok(18 leszek idén)

2013. máj. 11. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ha nem háj, szerintem 80 körül kéne mozogni

L

2013. máj. 11. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:
tök 8 mennyi vagy,. biztos találsz olyat akinek nem fogsz bejönni. Szóval más véleményét le kell f*sni magasról.
2013. máj. 11. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Én szeretem a vékony fiúkat. :) De lehet rajta egy kis izom...

Nem tetszik viszont, ha nagyon kigyúrt, vagy ha kövér.

2013. máj. 11. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Öhm... Cingár sráccal soha. :D

Ilyen kis kákabélűekkel mit lehet kezdeni? Semmit! Nem tud megvédeni. :D

Szerintem is kell az a +15-20 kilo.

Egy 18 évesen így kinéző srác után már döglenek a nők.

[link]

Lehet rajta egy kicsivel (mondom KICSIVEL) több izom, de kevesebb semmiképp. Ha meg mégis, akkor maximum ennyivel kevesebb:

[link]

De ez már inkább 25-30 felé normális. Tizennyolc évesen legyél edzett, fitt, izmos, mert életed csúcspontjára az utat most alapozod meg. Remélem tudtam segíteni.

Ui.: Ha valakinek nem tetszenek a képek, vagy egyszerűen nem érteke velem egyet, azok vagy közöljék privát üzenetben, vagy akár itt, nekem édes mindegy. :)

L/19

2013. máj. 11. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudod, a nőket meg kell védeni a támadó mamutoktól, ezért kell nekik nagydarab férfi. Viszont érdekes módon nem vékony karatemesterekkel jönnek össze, hanem vagy izmos vagy nagyon magas vékony férfikkal. Ez a meg kell őket védeni tipikus női kamuszöveg arra,h leplezzék a felszínességüket. Az is érdekes,h milyen elvárasaik vannak, közben kb. a nők 1-2%ának van jó alakja. Persze nekik egyszerű formagatyával, push upp melltartóval feljavítani a testalkatukat. Azon szoktam röhögni,h pl strandon, ahol már nehéz elrejteni az alakjukat, mennyi elhízott és rossz alakú nő van.:) Szerintem 70-75 kg körül már jó leszel, mert nem vagy alacsony.
2013. máj. 12. 07:27
 16/19 anonim válasza:
Szerintem olyan 70-75 körül lenne az ideális. Nekem a kicsit szálkásabb fiúk jönnek be.. járj el futni vagy ilyesmik:D
2013. máj. 12. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem olyan 70-75 körül lenne az ideális. Nekem a kicsit szálkásabb fiúk jönnek be.. járj el futni vagy ilyesmik:D"

Ja, járjon el futni. Attól csak fogyni fog, kivéve ha elkezd 2-3x annyit enni futás mellett. Sok fehérje és mellé jó szénhidrát kéne, meg olyan gyakorlatok, amik alkalmasak tömegnövelésre, pl. súlyzózás nagy súllyal, húzódzkodás súllyal stb.

2013. máj. 12. 10:15
 18/19 anonim válasza:
Lányok a 170 cm és a 70 kg még elmegy?
2013. máj. 14. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Hmm hát most nagyon vékony vagy. Tudom mert én is 182 magas vagyok. Legalább 70-75 kilónak kell lenned. De ha férfias és erős akarsz lenni, akkor 80-85. Én 73 vagyok, de szerintem ez is kevés még :)
2013. júl. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!