Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estére elhívott egy pasi "randi félére"szerintetek ez a ruha jó lesz? (kép)
Figyelt kérdés
Valami kis beülős helyre megyünk nemtudom mit vegyek fel,ez jó vagy inkább egy farmer magassarku felső kombináció?
2013. máj. 11. 14:37
11/26 anonim válasza:
Najó, ahogy látom, neked mind1. Vannak dolgok, amiket nem lehet tanítani.
12/26 anonim válasza:
Élőben lehet jobban néz ki... Nekem egyik sem tetszik.
13/26 anonim válasza:
Meggondoltam magam, inkább az első verzió.
14/26 A kérdező kommentje:
najo mostmár nemtudom milegyen már egy ruha halmaz van itt mindjárt lemondom:S:D
2013. máj. 11. 14:53
15/26 anonim válasza:
Legyen az első, azaz a ruhás verzió. Szép virágos, tavasszal az a jó.
16/26 anonim válasza:
Szerintem is inkább az első,szép és fiatalos is.
17/26 Pretty_Fighter válasza:
Azt vegyél fel,amit szeretnél:)
De amúgy amit elsőnek linkeltél az teljesen jó:)
18/26 anonim válasza:
Fehér nadrág nem kéne :) a cipő meg...ajj :D az a jó ezekben, h ha belelép az ember egy 65-ös szegbe, nem szúrja meg a talpát a szeg :d
19/26 anonim válasza:
Mindkettőben szúrni való vagy. Bár attól függ hogy nézel ki.
20/26 anonim válasza:
még annyit akartam, hogy nem kell túlpörögni az öltözködést.
sima farmer valami jó kis papucsszerűséggel aszt csőő. én az egyszerűség híve vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!