Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, van itt olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, van itt olyan, aki hasonló traumán esett át, ti hogy lettetek képesek újra bízni a lányokban és újra visszanyerni az önbecsüléseteket?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég randiztam egy csajjal, fura volt, mert annak ellenére, hogy mondtam, hogy csúnya vagyok ő azt írta, hogy nem zavarja, mert neki nem a külső a lényeg, meg, hogy neki olyan fiúk is tetszettek már, akiket a barátnői csúnyának láttak. Így kaptam egy kis lendületet és kedvet a randihoz, gondoltam el is hívom meg minden. Meg is történt a találka és tényleg tök kedves volt, végig mosolygott meg bókolt is nekem, hogy helyes vagyok. Túl szép is volt ez, én hülye meg szépen bedőltem neki. Smároltunk is, bár először azzal jött, hogy ő első randin nem szokott így közben abbahagytuk. Aztán újra megcsókoltam, akkor már hagyta, de végül indultunk hazafelé. MÉg búcsúzásnál is szájrapuszit adott, én még akkor sem gyanakodtam. Tök jól elhitette, hogy bejövök neki, meg minden faszán a helyén van. Erre otthon kaptam meg facebookon több sornyi fikázást és a lényeget, hogy csak fogadásból találkozott velem, felejtsem el egy életre és ronda vagyok meg szarul smárolok.

Én még így egy csajjal sem jártam, akikkel randiztam pedig tény hogy nem vagyok egy lányok álma típusú srác, inkább csak átlagos külsőre, úgy értem van, olyan lány, aki helyesnek tartott meg vannak, akik szemében ronda vagyok. Szóval önbizalmam nem is volt sok sosem, de ezek után végképp roncs lettem, nem is tudom, hogy fog begyógyulni a seb, amit okozott ez a csaj nekem. Ennél még az is jobb volt, amikor a csaj a randin látszólagos érdektelenséget mutatott és én láttam a randin hogy nem vagyok az esete nem is haragudtam rá, de ez a csaj, teljesen kihúzta bicskát és egy életre úgy érzem, hogy nem akarok több csajjal randizni, ismerkedni sem, mert most már tartok tőle, hogy mások is ilyen kis szemetek és tényleg, egyre jobban érzem úgy, hogy minél szebb egy lány, de mondjuk ez a csaj inkább átlagos volt csak, annál jobban kell tartani tőlük. Nem értem mire volt jó ez és mégis mit lehet ebben élvezni, hogy mást így meggyaláznak csajok?

2013. máj. 11. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ilyenben se volt még részem. Bár azt hiszem betudható annak, hogy a többség a közelembe se mer jönni. Bár azt hiszem, ezt nem a külsőm okozza leginkább.

Hogy őszinte legyek, felmerült bennem pár ötlet, hogy mit lehetne csinálni egy ilyen nővel... Természetesen mindenféle fizikai bántalmazás nélkül, mert annak nincs értelme.

Neked viszont azt tanácsolom, hogy felejtsd el, amit csinált veled. Sajnos az ilyenek előfordulnak mind a két oldalon. Bár nem értem, hogy miért okoz ez bárkinek is örömet. Gyanítom értelmileg, meg lelkileg is egy döglött amőba szintjén állnak az ilyen egyének...

2013. máj. 11. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Kezdj el edzeni, a testedet és lelkedet egyaránt.

Akárki akármit mond ezek számítanak.

Pont van egy kérdés az egyéb kérdések kategóriájában, hogy a csajozásnál számít-e a kidolgozott test.

Úgy néz ki, hogy egyértelműen előnyös.

2013. máj. 11. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez brutális! Középkori módszerek jutottak az eszembe ezt hallva.
2013. máj. 14. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
De durva! :(
2013. júl. 17. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is csak erősíteni tudom ezt az edzés dolgot. Arról, hogy tudsz edzeni otthon, arról részletesen írtam a blogomban. Az ilyen sértéseket nem, hogy 3 évig, 3 napig nem szabad felvenni, viszont örök életedre olyan ember akarsz maradni, akit mások elnyomnak? Akit a sors teljes kiszolgáltatottság mellett irányít? Ez a dolog elég komoly indok arra, hogy elkezdj komolyan edzeni, és legyél vaskezű! A határozottság a nyers izomerővel együtt jönni fog. Amúgy, ha meg ez az első randi volt, smárolni nem kellett volna, csak finoman odabújni. A csajt pedig azért nem szidom le, mert ha nem ő tette volna meg, akkor egy másvalaki teszi meg, az ellenfeled nem az aki a gyengeségedet kihasználta, hanem maga a gyengeséged! Ha eljutsz arra a pontra, hogy saját magadnak vállalod a felelősséget minden egyes elhibázott cselekedért, akkor tudni fogod, mit írtam le, de ehhez kell az önbizalom, és a határozottság, de ez a fizikai erővel jönni fog, ha dolgozol is érte (nulla munkával viszont nem). Az edzést pedig azért is érdemes elkezdeni, hogy ne legyél púpos, vagy görbe hátú, lyukas kezű és botlábú. Amúgy meg a csajozásra, meg úgy általában a bulizásra visszatérve gondolj a jogaidra. Ha beteszed a lábad ilyen helyre, és kifizeted a szolgáltatást, akkor szolgáltassanak, neked is jogod van bulizni. Igenis merj odamenni a csajokhoz, és amelyik csaj is belép ilyen helyre, az számítson rá, hogy odamész, mivel jogod van hozzá odamenni, jogod van felkérni táncolni. Ha az interneten regisztrál valami társkeresőn, akkor meg számítson rá, hogy rá írsz. Amelyik lány ezeket el akarja kerülni, az zárja magára az ajtót, és maradjon a négy fal között! Egy valamire nincs jogod: erőltetni olyat, amit egyértelműen a tuttodra ad, hogy nem akar. De ezt csak akkor tudod meg, ha megpróbálod, de a sok próbálkozással előbb-utóbb nyerni fogsz. Ha ő nem akarja, ott a többi, és gondolj arra, hogy ő jár rosszabbul.
2016. aug. 13. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!