Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet megismerkedni ebben a mai, elcseszeett társadalomban olyan lányokkal, akik szívesen ismerkednek bármilyen külsejű fiúval is és nem szokásuk kigúnyolni vagy csúnya fogadásokat kötni, hogy így égethessék be a srácot?
9. válaszoló egyáltalán nem igaz, az, hogy vannak páran akik ilyenek...
Igazából legyél magabiztos, légy önmagad és senkinek nem az lesz a fontos, hogy hogyan nézel ki hanem a személyiséged. :D
Mondjuk én örülnék ha valaki odajönne csak úgy az utcán ismerkedni, mert nem nem az internet az élet :D 17/L
# 11/11
Hát ez az, hogy én épp ilyen laza, humoros, magabiztos voltam randin, mégis utána azt kaptam a képembe, hogy ronda vagyok és felejtsem el egy életre a csajt. Mondjuk, ahogy ezt közölte nem is szándékoztam volna vele tovább ismerkedni, de a legjobb, hogy még csak nem is volt egy szép csaj, én azt hittem, hogy a kevésbé szép lányok rendesebbek, de ezek szerint bonyolultabb ez sajnos.
Ezt az oltári nagy baromságot fogadjunk hogy a PUA-s oldalról szedted
Ezt nem szedtem sehonnan, a saját véleményemet írtam le. Én nem fogok/szoktam senkit a külső alapján megitélni....
Nem ertek egyet az utolsoval, ez nem igy van. Masreszrol a ferfiak ugyan ezt csinaljak a nokkel. De en szemely szerint nem a kulsejuk alapjan itelem meg a ferfiakat eloszor, es nem itelem el oket ha "randak",megpedig azert mert en is tudom milyen ha kinevetnek es rondanak hivnak.
A kerdezonek pedig csak annyit tudok mondani, hogy majd neki is eljon az ideje egyszer, csak lehet hogy egy kicsit meg varnia kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!