Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megszólítani, mit csináljak?
Menj oda köszönj neki mosolyogj rá. Kérdezd meg az időt vagy kérj egy zsepit. ha az időt választod akkor lehet hogy karórája lesz. Dicsérd meg az óráját kérdezd meg hogy hol vette vagy ilyesmi a lényeg az hogy kezdj el beszélgetni vele utána mutatkozz be. Így megtudod a nevét vagy face-n folytatjátok a dolgot.
23/F
Nagyon szívesen, de ne köszönd majd csak ha sikerült. Sok sikert;)
23/F
Nem utalt rá valami, hogy te is tetszel neki? Amúgy amit az előző írt jó, mert ezek végül is ártatlan dolgok, de lehet hogy pont megadod a kezdő lökést, hogy ő is lépjen :)
Mondjuk az is számít, hogy milyen busz. Helyi járaton azért elég kényelmetlen a nagy tömeg miatt, de ha távolságin utaztok úgy másabb szerintem, pl odaülhetsz mellé :)
2., nyilvánvalóan azzal ismerkedne szívesen, aki tetszik neki. Lehet, hogy alapjában véve nem is jó pasi, csak tetszik neki. Nem értem ezzel mi a gond. Ahogy azt sem, hogy miért baj a csaj választ? Hisz a mai pasik többsége már elég nyomi hozzá h kezdeményezzen bármelyik csajnál is...sajnos.
Kérdezőnek annyit, hogy flörtölj vele, és ha úgy érzed hogy te is bejössz neki, akkor ülj le mellé, vagy köszönj rá, vagy ami most "divatba jött" az az hogy egy darab cetlit odaadsz a kezébe rajta a számoddal - ha felhív akkor tetszel neki, ha nem, akkor valószínűleg nem (vagy csak nincs pénz a mobilján xD). Amúgy erre nincs egyértelmű megoldás, sokan küzdünk ilyen problémákkal, ezen a bátorság segít csak.:) Sok sikert!
Áhh szóval helyjárat :D Ha van nagy tömeg akkor használd ki.Emlékszem amikor még én is busszal jártam hogy vannak bizonyos emberek akik nyomulnak és meglökhetnek ha közel vagy a sráchoz kicsit neki lökődhetsz. Bocsánatot kérhetsz hogy neki mentél és akkor dumálhatok a nagy tömegről meg minden. Biztos nem fog szó nélkül hagyni. Annyit azért biztos mond hogy semmi baj vagy valami :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!