Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merem megszólítani, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zia_ kérdése:

Nem merem megszólítani, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem merek megszólítani egy srácot, akit sokszor látok a buszon, de nagyon tetszik. Nem tudom, mit mondjak neki,segítetak légyíves?

2013. máj. 10. 21:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Faaaaaaaaceeeeeeeeeboooooooooookkkkkkkkkkk
2013. máj. 10. 21:21
 2/24 anonim ***** válasza:
26%
Gratulálok! Újabb bizonyíték arra, hogy a csajoknak csak a külső számít, illetve, hogy a csajok választanak mindig!
2013. máj. 10. 21:22
 3/24 A kérdező kommentje:
nem ismerem,nem tudom a nevét, és a faces ismerkedés szerintem elég gáz, amúgy meg mi az h a csajok választanak, és csak a külső számit????????????????????????? hozzám is akármilyen srác odajöhet, mert tök nyílt vagyok, és nem alkotok véleményt elsőre, mert az nagyon gusztustalan szokás, csak tetszik, ENNYII
2013. máj. 10. 21:28
 4/24 anonim ***** válasza:

Menj oda köszönj neki mosolyogj rá. Kérdezd meg az időt vagy kérj egy zsepit. ha az időt választod akkor lehet hogy karórája lesz. Dicsérd meg az óráját kérdezd meg hogy hol vette vagy ilyesmi a lényeg az hogy kezdj el beszélgetni vele utána mutatkozz be. Így megtudod a nevét vagy face-n folytatjátok a dolgot.

23/F

2013. máj. 10. 21:33
 5/24 A kérdező kommentje:
Ez jó, köszönöm :)
2013. máj. 10. 21:34
 6/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, de ne köszönd majd csak ha sikerült. Sok sikert;)

23/F

2013. máj. 10. 21:47
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem utalt rá valami, hogy te is tetszel neki? Amúgy amit az előző írt jó, mert ezek végül is ártatlan dolgok, de lehet hogy pont megadod a kezdő lökést, hogy ő is lépjen :)

Mondjuk az is számít, hogy milyen busz. Helyi járaton azért elég kényelmetlen a nagy tömeg miatt, de ha távolságin utaztok úgy másabb szerintem, pl odaülhetsz mellé :)

2013. máj. 10. 22:16
 8/24 A kérdező kommentje:
hát, csak félénken rám pillant, és sajnos, helyi busz, azért nem is nagyon tudok közelebb menni hozzá...
2013. máj. 10. 22:19
 9/24 anonim ***** válasza:

2., nyilvánvalóan azzal ismerkedne szívesen, aki tetszik neki. Lehet, hogy alapjában véve nem is jó pasi, csak tetszik neki. Nem értem ezzel mi a gond. Ahogy azt sem, hogy miért baj a csaj választ? Hisz a mai pasik többsége már elég nyomi hozzá h kezdeményezzen bármelyik csajnál is...sajnos.

Kérdezőnek annyit, hogy flörtölj vele, és ha úgy érzed hogy te is bejössz neki, akkor ülj le mellé, vagy köszönj rá, vagy ami most "divatba jött" az az hogy egy darab cetlit odaadsz a kezébe rajta a számoddal - ha felhív akkor tetszel neki, ha nem, akkor valószínűleg nem (vagy csak nincs pénz a mobilján xD). Amúgy erre nincs egyértelmű megoldás, sokan küzdünk ilyen problémákkal, ezen a bátorság segít csak.:) Sok sikert!

2013. máj. 10. 22:26
 10/24 anonim ***** válasza:

Áhh szóval helyjárat :D Ha van nagy tömeg akkor használd ki.Emlékszem amikor még én is busszal jártam hogy vannak bizonyos emberek akik nyomulnak és meglökhetnek ha közel vagy a sráchoz kicsit neki lökődhetsz. Bocsánatot kérhetsz hogy neki mentél és akkor dumálhatok a nagy tömegről meg minden. Biztos nem fog szó nélkül hagyni. Annyit azért biztos mond hogy semmi baj vagy valami :D

23/F

2013. máj. 10. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!