Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerni egy csajt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerni egy csajt egy haveromon keresztul, de hogyan? Jo otlet-e egyaltalan?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki mar nagyon reg tetszik nekem. Van egy haverom akit kb 5 honapja ismerek, es egyszer fent voltam facebookon, es o latta a csaj kepet, es mondta hogy osztalytarsak voltak, es ismeri a csajt. Regebb beszelgettunk a csajjal, egyszer elhivtam setalni, azt mondta, hogy nem jon ki velem mert nem ismer, es azota hiaba irok neki, nem ir vissza.(irogattam kommentet kepei ala, arra reagalt). Kerdeztem a haveromat, es azt mondta, hogy reg nem beszelt a csajjal.

Arra gondoltam, hogy a haverom kihivna a csajt, es en is kimennek, ezaltal megismernenk egymast a csajjal.

Jo ez igy?

Ha nem akkor hogyan kellene?

2013. máj. 10. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Kihívni, hova?
2013. máj. 10. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz ötlet, engem csak az zavar ebben, hogy nem ír vissza az üzeneteidre... Nekem ha bejön egy srác, akkor visszaírok neki. De meg lehet próbálni, hátha személyesen más lesz rólad a véleménye.
2013. máj. 10. 22:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Es ha eljon a csaj mondjam meg neki rogton hogy mar beszelgettunk regebb, vagy tegyek ugy mintha meg "idegenek" lennenk?
2013. máj. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!