Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagy szépnek tartott lányoknak szól a kérdés! Ti miért vagytok ilyen aljasak az átlagos vagy csúnya fiúkkal? Miért nem vagytok képesek emberként tisztelni őket?
Értem én, hogy járni nem akartok velük, de miért nem lehet úgy tisztelni, mint más embertársatokat?!
Aztán csodálkoztok, ha egy csomó srác nőgyülölő lesz, meg r.bancozik titeket! Azt sem értem mire jó másokat kigúnyolni, kinevetni a külseje miatt vagy porig alázni meg beteg játékokat csinálni velük, például fogadásból megalázni a srácot!
Szánalmasak vagytok, ha azt hiszitek, ettől vonzóbbak vagytok, mert a külsőtök sz@rt sem ér, önmagában egy kis senkik vagytok, ettől még sok fiú szemében és dugáson kívül másra sem vagytok jók!
20-as vagyok
még annyit hozzátennék hogy TE kérdező vagy az egészért a hibás, és még másokat hibáztatsz, na ez a szánalmas
16/F
Engem gúnyoltak, bántottak a láynok, akiknek én sosem ártottam emberek!!! Ébresztő!!!
Most meg még én vagyok a gonosz meg a rossz? Tiszta szánalom ez a mai társadalom. Na meg már jöttek a helyes, páwa köcsögök is megvédeni a szép csajokat, akik csak velük kedvesek, őket tartják embernek. Gratulálok, remélem egyszer majd fogtok úgy szenvedni, ahogy én és más csúnya, de jószívű srác szenved miattatok!
nem vagyok sem páwa sem egyéb látenshomár, egyszerűen csak tudom mi a helyzet, mert én is átéltem.
a legnagyobb baj hogy nem látod be hogy a hibás te vagy.
szerinted másokat miért nem basztatnak azok a csajok akik téged igen??
amúgy meg nem kell őket komolyan venni egyszerűen csak megpróbálnak téged elnyomni, mert gyengék, nincs elég önbizalmuk és félnek hogy te főléük kerekedsz, ha viszont jól kezeld az ilyen "oltásokat" akkor elkezdenek normálisan kezelni, esetleg még vonzódni is hozzád,
a lényeg hogy ne vedd komolyan amit mondanak
mikkel szoktak basztatni, írhatnál egy konkrét párbeszédet hátha tudok segíteni(példát mutatni)
16/F
Kedves kérdező, persze szelektív a látásod, mert csak azokra a kommentekre reagálsz, amikben téged tartanak hibásnak.
Arra meg derogál írni, hogy ez egy idióta kérdés, amire sosem fogsz kapni kielégítő választ.
Ezekszerint te most azt várod, hogy bólogató kutya módjára mindenki igazat adjon neked, netán megsajnáljunk, hogy jajj te szegény, bár én ezek után inkább csak szánni tudlak.
Nem vagy te annyira értelmes, mint amennyire láttatni akarod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!