Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagy szépnek tartott lányoknak szól a kérdés! Ti miért vagytok ilyen aljasak az átlagos vagy csúnya fiúkkal? Miért nem vagytok képesek emberként tisztelni őket?
Értem én, hogy járni nem akartok velük, de miért nem lehet úgy tisztelni, mint más embertársatokat?!
Aztán csodálkoztok, ha egy csomó srác nőgyülölő lesz, meg r.bancozik titeket! Azt sem értem mire jó másokat kigúnyolni, kinevetni a külseje miatt vagy porig alázni meg beteg játékokat csinálni velük, például fogadásból megalázni a srácot!
Szánalmasak vagytok, ha azt hiszitek, ettől vonzóbbak vagytok, mert a külsőtök sz@rt sem ér, önmagában egy kis senkik vagytok, ettől még sok fiú szemében és dugáson kívül másra sem vagytok jók!
Ez egy meddő vita, egy meddő téma. Soha egy értelmes dolog nem fog ebből kisülni, annyira felesleges ezen problémázni.
Ezért utálom ezeket a kérdéseket, mert az ég világon semmi értelme.
A fiú elkezdi szidni a női nemet, egy lány válaszol és kéri, hogy ne általánosítson, mert ugyanezt el lehetne mondani a férfiakra is és persze ott is játszik a tisztelet a kivételnek dolog. Persze a fiú egyből támad, hogy persze hát nem nekem kell a tökéletes lány, stb.
Ördögi kör. Soha nem fog véget érni. A férfinek kell a nő, a nőnek kell a férfi. Egymást hajtják előre. Én azt mondom nekem egy rendes srác kell, de az összes a ribikre hajt. Te meg azt mondod, neked rendes csaj kell, de az összes ribanc. Megkreáltuk egymást. Belőlem a fiúk ribancot csinálnak, mert nekik az kell, aztán a fiú is végül úgy dönt, hogy ribancot keres és nem egy rendes lányt. S végül mindenki átváltozik és boldog lesz, mert a világon már csak ribancok léteznek, meg olyan pasik akik ribancokat akarnak.
Szóval ez egy annyira felesleges vita. Soha nem fog dülőre jutni benne senki. Kár is rajta sopánkodni.
Szar környeztben keresgélsz, váltsál. Aztán majd találni fogsz egy lányt, akinek te kellesz.
Te is csak a magad igazát hajtod és észre sem veszed, hogy sehova nem fogsz kilyukadni.
Tudod, nem lehet, hogy nem a külsőd miatt nem viselnek el?:)
Ilyen szavakkal, jellemmel eláshatod magad, és ne csodálkozz, ha egy nőd sem lesz életedben, mert így valóban taszítod a nőket, undorító.
Most komolyan, de kire érted a szemetet?
Most a legutóbbi kommentek mind arról szóltak, hogy semmi értelme ennek, és ahogy neked sincs igazad, úgy nekünk sincs.
Senkinek sincs igaza. Ezért lennék szemét, mert ezt mondom?
Nem mellesleg igazam volt. Tényleg csak a magad igazád hajtod. Meg se hallod és meg se akarod hallani azt,amit a másik mond.
Pedig javadra válna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!