Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filmezni fogok egy csajjal. Mit nézzünk?
Figyelt kérdés
Tőle elfelejtettem megkérdezni. Elég horrorb*zi vagyok, de gondolom az nem ideális ilyen alkalmakra. Valami olyan filmet tudtok ami biztos jó lesz?2013. máj. 9. 18:57
1/11 WhiteLabel válasza:
tökmindegy, ha bejössz neki így is úgy is megfektetheted.
2/11 anonim válasza:
Szerintem valami vicceset nézzetek vagy vígjátékot.
3/11 anonim válasza:
Vagy horror,hogy hozzád bújjon,de nem ilyen vámpíros,vérfröcsögős,hanem valami igazán félőset,thillert. Vagy valami romantikusat,esetleg erotikus thillert,ami miatt megint csak hozzád bújik. Szerintem! :)
4/11 A kérdező kommentje:
1.: szűz még, nem fektetem meg.
2.: köszi
2013. máj. 9. 19:02
5/11 anonim válasza:
inkabb pettingeljetek es szexeljetek..szoval valami uncsi fiusat tegyel be.L
6/11 anonim válasza:
Nemrég láttam Az árvát, elvileg horror, de szerintem nem igazán. Viszont nagyon izgalmas kis film, lány létemre tetszett.
Kicsit elgondolkodtatóbb, de izgalmas filmben örök kedvencem: David Gale élete.
Csajos vígjáték: Nem kellesz eléggé, A csúf igazság
25N
7/11 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam ezen a thriller dolgon. Az árva szerintem nem olyan jó... Most hirtelen a Titkok kulcsa és a Bárányok hallgatnak jutott eszembe. Vélemény?
2013. máj. 9. 19:22
8/11 anonim válasza:
bárányok hallgatnak és a sorozat többi tagja elég "klasszikus", de ha még nem látta és érdekli, miért ne.
Én a helyedben biztos mondanék neki vagy 5 filmet, hogy válasszon, mihez lenne kedve, vagy ajánljon Ő.
9/11 anonim válasza:
Én a Freddy vs Jason-t nézném meg attól tuti odabújna. :'D
10/11 A kérdező kommentje:
A Freddy vs Jason-t nehéz komolyan venni, az a baj. Szerintem a bárányok hallgatnak tökéletes lesz :D
2013. máj. 9. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!