Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Filmezni fogok egy csajjal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Filmezni fogok egy csajjal. Mit nézzünk?

Figyelt kérdés
Tőle elfelejtettem megkérdezni. Elég horrorb*zi vagyok, de gondolom az nem ideális ilyen alkalmakra. Valami olyan filmet tudtok ami biztos jó lesz?
2013. máj. 9. 18:57
1 2
 1/11 WhiteLabel ***** válasza:
tökmindegy, ha bejössz neki így is úgy is megfektetheted.
2013. máj. 9. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem valami vicceset nézzetek vagy vígjátékot.
2013. máj. 9. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Vagy horror,hogy hozzád bújjon,de nem ilyen vámpíros,vérfröcsögős,hanem valami igazán félőset,thillert. Vagy valami romantikusat,esetleg erotikus thillert,ami miatt megint csak hozzád bújik. Szerintem! :)
2013. máj. 9. 19:02
 4/11 A kérdező kommentje:

1.: szűz még, nem fektetem meg.

2.: köszi

2013. máj. 9. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
inkabb pettingeljetek es szexeljetek..szoval valami uncsi fiusat tegyel be.L
2013. máj. 9. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Nemrég láttam Az árvát, elvileg horror, de szerintem nem igazán. Viszont nagyon izgalmas kis film, lány létemre tetszett.

Kicsit elgondolkodtatóbb, de izgalmas filmben örök kedvencem: David Gale élete.

Csajos vígjáték: Nem kellesz eléggé, A csúf igazság

25N

2013. máj. 9. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam ezen a thriller dolgon. Az árva szerintem nem olyan jó... Most hirtelen a Titkok kulcsa és a Bárányok hallgatnak jutott eszembe. Vélemény?
2013. máj. 9. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:

bárányok hallgatnak és a sorozat többi tagja elég "klasszikus", de ha még nem látta és érdekli, miért ne.

Én a helyedben biztos mondanék neki vagy 5 filmet, hogy válasszon, mihez lenne kedve, vagy ajánljon Ő.

2013. máj. 9. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a Freddy vs Jason-t nézném meg attól tuti odabújna. :'D
2013. máj. 9. 21:36
 10/11 A kérdező kommentje:
A Freddy vs Jason-t nehéz komolyan venni, az a baj. Szerintem a bárányok hallgatnak tökéletes lesz :D
2013. máj. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!