Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb leszbikus lánynak mi jön be? (Gondolok itt külsőre, belsőre, bulizós, vagy inkább nyugisabb)
Én nem vagyok bulizós tipus, és nem is akarom, hogy a jövőbeli barátnőm az legyen. Külsőre nálam a hosszabb barna/szőkésbarna haj, kék vagy zöld szem az ideál, és ne legyen túl magas. Ne legyen bulizós, de azért annyira visszafogott sem. :) Lányos lány vagyok és az ilyesmi megjelenésű lányok tetszenek.
19/L/L
lányos lányok :) nem bírom a bulizást, de ettől függetlenül lehessen vele hülyülni, ahogyan komolynak is lenni... az intelligencia, a hűség, a kölcsönös bizalom, a humor azért alap dolgok :P am meg mindenki más, szóval a teljes összkép dönt...
külső: én pl rajongok a hosszú vörös haj/zöld szem párosításért, de újonnan a fekete hajúakon akad meg a szemem... amúgy a "legyen rajta mit fogni" kategória az oké :) ha megfogott vmivel, onnantól kezdve viszont oly mindegy, hogyan néz ki :) (nem rég tetszett egy lány és egyszer megláttam a fősulin smink nélkül, sporttáskával, melegítő nadrágban, kinyúlt pólóval és borzos hajjal, és hatalmas mosollyal az arcán... annál szebb még sose volt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!