Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajokat általánosító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajokat általánosító kérdés jelenik meg, akkor a nők miért kezdenek vadul személyeskedni és offolni a kérdezővel szemben?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 13:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Valóban szánalmas mindig azt hallgatni, mint valami droidoktól vagy klónoktól, hogy "mi van nincs nőd?"

Aztán a hülyék még büszkék is magukra, h most ők h beszóltak:D

Nem lényeg, h ezer éves, uncsi beszólás, ááh hol?

2013. máj. 9. 13:47
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

"Mert a nők alapból ilyenek mindenkit beskatulyáznak általánosítanak."

Mert te nem azt tetted? :DDD

Ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy ezek a mocskolódó úriemberek mit mondtak édesanyjuknak Anyák-napján...

2013. máj. 9. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Miért, szerinted ez nem gusztustalan? Milyen családban nőnek fel az ilyen kissrácok, akik itt élik ki magukat? Talán édesanya nevelte fel őket? Komolyan hányingerem van, hogy ennyire személyeskedő, és általánosító hülyeségeket írnak ki, direkt arra építve, hogy megbántsanak másokat.

2013. máj. 9. 13:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Mert te nem azt tetted? :DDD

Ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy ezek a mocskolódó úriemberek mit mondtak édesanyjuknak Anyák-napján...

Egyszóval sem mondtam hogy úriember vagyok de a nők sírnak rínak hogy ez a pasi ilye az a pasi olyan nem kellene mindenkivel megdugatni magát aztán ne lenne ilyen gondja .

2013. máj. 9. 14:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel mondhatnának azt is h amelyik pasi azzal van h minden nő ilyen v olyan az miért próbálta ki az összeset.
2013. máj. 9. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
ide csak az az 5% nő írkál akit normálisnak, kedvesnek stb definiálunk (néha kicsit durvák), ők próbáljak meg bevédeni a maradék 95%-ot akik tesznek az egészre, szóval mit változtat ez a helyzeten??
2013. máj. 9. 14:35
 17/19 anonim ***** válasza:

A személyeskedés szerintem főleg azért van, mert végülis így bemutatják, hogy lám, nem mindenki egyforma, és milyen különbségek vannak a nők között. Ki mást hozhatnának fel, mint saját magukat, akit a legjobban ismernek?

Ha nyíltan provokálnak valakit, általában visszavág, főleg, ha igazságtalannak érzi a provokációt, mindenkinek joga van megvédeni magát. Pluszban az 500. általánosító kérdés már elég fusztráló tud lenni, és ha azt írja valaki, hogy ez nem igaz, az mennyit ér? Nem személyeskedett, de nem is ért semmit sem a véleménye, mert szimplán lehurrogják, aztán le van tudva a dolog. A kérdezők sokasága igazán szembenézhetne már saját magával, ahelyett, hogy mindig csak másokra mutogat.

2013. máj. 9. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy én megértem azokat a nőket. Roppant bosszantó tud lenni ez az általánosítgatás. Én nem mindig szólok hozzá és nem is veszem magamra, csak bánt h minden nőt egy kalap alá vesz az ilyen. Viszont az meg biztos h bármit írunk nekik azt úgy sem veszi be az agyuk, mert úr isten velük kiba.szott 1 v 2 nő és akkor már mind sza.r és bárki bármit mond az így van. Ezek a kérdések 2 dolog miatt születnek. 1: Beszólni a nőknek és minél jobban megbántani őket. 2: Olvasni a többi szánalmas, érzelmi roncs hozzászólásait és elhitetni magukkal h mennyire igazuk van.
2013. máj. 9. 14:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Miért kell kötekedő kérdéseket feltenni?

Évről évre egyre több paraszt van ezen az oldalon!

2013. máj. 9. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!