Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek ez mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez mennyire lesz hatásos?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit az interneten ismertem meg tegnapelőtt, nem dumáltunk túl hosszasan eddig, de jó néhány dolgot már tudunk egymásról és eddig egyáltalán nem tűnik, hogy bánta, hogy írtam neki...

Ma azt tervezem, hogy ezt írom neki, ez pattant ki a fejemből, szerintetek jó lesz?

"Figyelj, a világért se szeretném, hogy rámenősnek higgy engem, de szeretnélek személyesen is megismerni Téged. Azt mondtad, reméled tartogat Neked valami különlegeset a sors. Én erre azt tudom mondani tapasztalatból, hogy az életben van, hogy apróbb örömökkel, különlegességekkel találkozunk. Te számomra egy vagy ezek közül, ez már tuti így van. Lehet, hogy most ez váratlanul ért, mivel még épphogy csak elkezdtünk beszélni, minden okod megvan bizalmatlannak lenni. Éppen ezért arra kérlek, ne válaszolj most, hanem gondolkodj el ezen és aztán írd meg a döntésed.

Tudod, kezdettől fogva láttam Benned valami gyönyört, amiről képtelen vagyok lemondani, mivel már eleve a hatalmába kerített. Szerintem Te már a puszta jelenléteddel, a meseszép arcoddal és főleg az elbűvölő mosolyoddal (melyre én jóformán szavakat se tudok találni) is jókedvet, derűt sugárzol másokra. Ezt megéreztem Benned és úgy vélem ez a tulajdonság, ha megvan valakiben, akkor az illető nálam aranyat ér. Mindent leegyszerűsítve: kétlem, hogy valaha láttam volna ennyire bájos teremtést, amilyen Te vagy! Szóval tényleg ne vedd rossz néven hogy mindezt tudtodra adtam és mégegyszer arra kérlek, gondolkodj el azon, amit fentebb írtam."

2013. máj. 8. 17:43
 1/7 Skype:vvargadavid ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. máj. 8. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a lánynak bejössz, örülni fog neki nagyon!
2013. máj. 8. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Kissé csöpögős,de ha szendécske a csaj,jó lesz ez neki.
2013. máj. 8. 17:46
 4/7 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Olyan vegyes szende is, meg társasági, de nem annyira bulizós típus
2013. máj. 8. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék kapni egy ilyet!:) Szép. Küldd el neki!
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szép és jó de a lány és a te koodat írd le mert attól függ. Ha tizenakárhány éves vagy ne ilyen komolyan fogalmazz. Szerintem. Ha idősebb (20-30) Akkor szerintem ez nagyon jó.
 7/7 A kérdező kommentje:
20 éves lesz most a lány. De abból amit eddig írt nekem nagyon intelligensnek tűnt
2013. máj. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!