Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha elhivom első randiként a csajt akkor én fizessem a jegyet? (16 évesek vagyunk)
msn-en ismertem meg és arra gondoltam h. elhívom moziba
16/F
Utolsó, neked nem jósolok csajozás terén nagy jövőt, ha első randin "kényszeríted" a meghívott lányt, hogy fizesse a sajátját, sőt még érezteted vele, hogy hiba, hogy nem így gondolta.
Az nem "pénzelés", hogy a fiú meghívja a lányt meghívja egy moziba. Az a csúnya dolog, hogy már ezt pénzelésnek nevezed. Ha nem tűnt volna fel, írtam is, hogy nem szép, ha a lány visszaél ezzel a szokással, hoyg a fiú fizet. Egyébként én volt, hogy nem akartam ezt elfogadni egy drágább koncertbelépőt a második randira, fizettem a sajátom, és inkább abból volt a sértődés a pasi részéről, mert ez sértette valahogy férfiúi büszkeségét. Nagyon meg tudnak a pasik sértődni, hogy ha meg akarnka hívni egy italra (nem feltétlen randin, csak úgy) és nem akarom elfogadni.
Szerintem ez lánytól függ.
Én pl soha nem vártam el egy randin hogy a pasi fizessen, nekem nem az fontos hogy most ő vagy én veszem a jegyet hanem hogy azzal legyek akivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!