Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a második randin én fizette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a második randin én fizettem az italokat, mert az elsőn ő hívott meg, az gáz? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
Remélem ezt nem érti semelyik fiú sem félre, ugye nem esne nektek rosszul? Pont azt szerettem volna, ha látja hogy lesz_rom a pénzt és egyenjogúságból hívtam meg. Utólag elgondolkodtam, hogy lehet hülyén vette ki magát a dolog...
2013. máj. 7. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazából ez a sráctól függ. Szerintem gáznak nem gáz, viszont ha nagyon ki akarja fizetni, akkor azért ne állj le vele vitatkozni. Be lehet próbálkozni, 1-2x de ha köti az ebet a karóhoz, akkor csak mosolyogj, és örülj neki.
2013. máj. 7. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Szvsz ezt úgy kéne, hogy első randin a srác hív meg, a másodiktól pedig esetleg feleztek/sajátotok fizetitek.
2013. máj. 7. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:

27/f vagyok. Velem is előfordult ilyen helyzet. Aranyos gesztusnak gondoltam, de természetesen mondtam h ne hülyéskedjen, majd én rendezem.

De azért vigyázni kell az ilyennel, mert ha nagyon csóró a gyerek, akkor megalázónak érezheti a helyzetet..

2013. máj. 7. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:
2es. Mekkora egy paraszt vagy...:-)
2013. máj. 7. 01:13
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt a taktikázást te jó ég, ennek zsigerből kéne működnie, dehát mit várok el ezektől a mai lányoktól, be kell vágódni valamivel az elején
2013. máj. 7. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a sajátját fizesse. Akkor legalább nem megy csődbe szerencsétlen balek a csaja miatt.
2013. máj. 7. 01:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt illek a srácnak fizetni. A többi randin szerintem, ha a srác már dolgozik, s a csaj még suliba jár, akkor egyértelmű, hogy ki fizet. A többi esetbe meg egyezzetek meg! :)
2013. máj. 7. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindketten dolgozunk. Az első randin ő fizetett, a másodikon megkértem, had fizessek most én. Beleegyezett, azóta is mindent így fizetünk (már együtt vagyunk :)).

25N 26F

2013. máj. 7. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!