Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ti randiznátok nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti randiznátok nálatok 10 cm-rel magasabb lánnyal? én 165, ő 175

Figyelt kérdés

2013. máj. 7. 00:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyük csak számításba. Akkor már 200 centis a lány. Igen, randiznék egy kosarassal :D
2013. máj. 7. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Még 30 centivel magasabbal is.

Elvinném lassúzni :D

2013. máj. 7. 00:19
 3/10 anonim ***** válasza:
10%

Áh, erre ráb*sztál csak azért lakik a házatokban a csaj, mert nincs hová mennie.

De Te meg a 6 haverod mindig reménykedni fogtok, hátha összejön.

2013. máj. 7. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát hogyha még felvesz hozzá egy 12 centis tűsarkút is, akkor simán :)
2013. máj. 7. 00:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Jaja, az én esetemben is 2 méteres lenne akkor a lány... :D Kizárt a randi, de a szexet bevállalnám! :)
2013. máj. 7. 02:02
 6/10 anonim ***** válasza:
kétlem hogy mind 2-en jól éreznétek magatokat...
2013. máj. 7. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
10 cm az nagyon sok. Én már velem egy magas pasival se randiztam volna anno . Egy férfi szerintem legyen magasabb a nőnél. 25/N
2013. máj. 7. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, tudom, hogy fiúknak szól kérdés, de most már válaszolok.

Szóval szerintem nyugodtan elmehet a randira. Hiszen utána nem kötelező összejönni, meg ha mindketten jól érezték magukat akkor miért ne? Van egy pár akiket csupán látásból ismerek (közös a suli) a lány egy fejjel magasabb mint a srác és mégis már több mint egy éve együtt vannak és biztos vagyok benne, hogy egyikőjüket sem zavarja a magasság különbség, hiszen akkor nem lennének együtt.

2013. máj. 7. 10:27
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es És mi van ha nem magasabb a férfi a nőnél? Ez hova van megírva, hogy kötelező magasabb lennie? Én ilyen szabály könyvről még nem hallottam...
2013. máj. 7. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ez hova van megírva, hogy kötelező magasabb lennie?"

Ez ugyanaz a könyv lehet ahová az van leírva, hogy csak a csávónak lehet kezdeményezni, meghogy mindig a csávónak KELL fizetnie, még akkor is, ha a csaj egy r*hadék aki szándékosan lehúzza és drága helyre viteti el magát.

2013. máj. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!