Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnák keresni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnák keresni egy megfelelő lányt aki a külsőmért szeret nem a pénztárcámért? Tulajdonképpek egy sportos de egy kis hassal rendelkező kedves szerény 15 éves srác vagyok.

Figyelt kérdés

2013. máj. 6. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaj-Jaj bírom amikor xy a szülei pénzével villog. Amúgy neked ettől még nincs pénztárcád.

Ha meg van, ki a francot érdekel, keress olyan társaságot ahol ez nem mérvadó. Tehát pl ne az aranygyűrűben járkáló pláza******hoz menj oda.

2013. máj. 6. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
de inkább az olyanokhoz menjen oda, ne akarja a még "normális" lányokat is elrontani a pénzével
2013. máj. 6. 22:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Kis városban élek, a szüleim 0-ról kezdték az életüket. Életem felét falun töltöttem ahol kapáltam meg minden más parasztizációt. Szüleim sehova nem visznek kocsival még télen is biciklivel járok iskolába saját akaratomtól. Egyáltalán nem vagyok elkényeztetve. Az Ipodom a fejesem a telefonom mind saját zsebpénzből vettem, amit hajnalok-hajnali piacozással kerestem a szüleim standjánál.
2013. máj. 6. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg mázlista vagy hogy máris ilyen jó munkád van, családi légkör (lol) stb.

De akkor amúgy is hogy jönnek ide a szüleid? Akkor ne vegyél hiper szuper cuccokat, ha nem akarod hogy azt nézzék. Vagy ha meg az kell, akkor meg próbálj olyan lányokat keresni akikek, nem érdekel.

Bár lehet előzőnek igaza van és jobban járnak nélküled, te meg ha úgyse tudsz lemondani pl a pénzes cuccaidról, akkor úgyis jó neked egy pénzes csaj

2013. máj. 6. 22:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Könnyen letudok mondani, még egy szakadt polóban meg egy nadrágban is elvagyok.
2013. máj. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!