Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után lehet elhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lehet elhívni randizni a lányt?

Figyelt kérdés
Látásból ismerem a lányt és tegnap ráírtam, beszélgettünk és elég sok dologban hasonlítunk. Arra gondoltam, hogy elhívom randizni, de nem tudom, hogy mikor :/ Eddig egyszer beszéltem vele és az tök jó volt és ő is úgy köszönt el, hogy reméli, hogy még beszélünk. Szerintetek várjak még, vagy hívjam el amikor legközelebb beszélünk? (Személyesen nem tudom elhívni, mert suliba jár, én meg érettségizek)
2013. máj. 6. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szerintem bármikor elhívhatod őt:)
2013. máj. 6. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem beszéljetek még párszor
2013. máj. 6. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
24 óra szorozva hónapok számával elosztva a holdak számával majd négyzetre emelni a napfelkelés idejével. és akkor megkapod az a időt amikor elhívhatod randizni.
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha így köszönt el, akkor bármikor...

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!