Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen nők (20-24 év között) írogatnak itt a GYIK-en? Szépek lehetnek vagy egy sötét szobában a gép előtt punnyadó, kövér emberek lehetnek? Ti milyennek képzelitek el a GYIK nőit? :D
Figyelt kérdés
Nők is írhatnak róluk pár szót. Csak amennyit szeretnének magukról elárulni.:)2013. máj. 5. 22:11
31/34 anonim válasza:
én fiú vagyok több csajt is felvetem innen teljesen rendben volt mind , egyikkel még kapcsolatott is akartam .
nem voltak befelé fordulósak inkább nyitottak voltak és jó fejek ,normálisan nézet ki mind
32/34 anonim válasza:
Én a sötét szobában gép előtt punnyadó kövér nő kategóriába tartozom/tartoztam. Most már kezdek helyre jönni, alig vagyok gyiken(régen állandóan), fogytam több mint 15 kilót(még kell tizet) és már nem húzom le fényes nappal a redőnyt. 22 vagyok.:)
33/34 anonim válasza:
Hát szívesen, de nincs mit, a választ nem én adtam meg :) De eléggé meglepő a válasz, nem gondoltam volna, hogy ilyet tenne a fb...
34/34 anonim válasza:
Hoppá, bocsánat, valami mobilos hiba miatt erre a kérdésre ment el a válaszom..
Btw, jó csaj vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!