Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen nők (20-24 év között) írogatnak itt a GYIK-en? Szépek lehetnek vagy egy sötét szobában a gép előtt punnyadó, kövér emberek lehetnek? Ti milyennek képzelitek el a GYIK nőit? :D
Figyelt kérdés
Nők is írhatnak róluk pár szót. Csak amennyit szeretnének magukról elárulni.:)2013. máj. 5. 22:11
21/34 anonim válasza:
De hát leírtam, hogy nézek ki. :3 :D szeretnéd, ha az intim szőrzetem csiklandozná a torkodat? :3
22/34 A kérdező kommentje:
Ha férfi vagy, akkor nem kösz. :D
2013. máj. 5. 22:45
23/34 anonim válasza:
Csubakka Hozzád képest Kojak :D
25/34 anonim válasza:
kérdező, lány vagyok, és momentán széttrollkodom a kérdésedet, muhhahahahahahahaaaaa :3
26/34 anonim válasza:
Én még csak kettőt láttam képen, ők egész csinosak.
27/34 anonim válasza:
Lány vagyok és 20 éves...sajnos nem a jó csaj kategória. :D Attól még szerencsére oszthatom az észt, mert legalább buta nem vagyok, ha már szépséggel nem áldott meg az ég. :D
28/34 A kérdező kommentje:
csúnya nőt én még nem láttam kedves utolsó
2013. máj. 5. 23:22
29/34 anonim válasza:
Lássuk csak. Elsőként mielőtt valami jó csaj kánaánnak gondolnád az oldalt, azért nézzük meg,, szerintem úgy sacc/kb lehet 500 körüli aktiv felhasználó de szerintem sokat mondtam mert kb ugyanazok a nevek mindenütt , kiitiiiii, brigi07(bár ez azért ritkább) vagy mi pom-pom lány, professor akàrkicsoda, stb
Igazából néha annyit látom hogy nem is értem mit csinál xy egész nap,, a többi pár ember meg azért nem látszik mert csak százalékok ami azt az illuziót keltheti mintha több ember lenne,, szóval ja van 1-2 jó csaj de azért szerintem annyira jók mint bárhol máshol, az Ncore-on is vannak jó csajok. Én itt egy csajtól se szálltam el, ez full normál, átlag ha valakinek nem az valszeg itt éli az életét, !Nem kell félni magamtól se szállok el
30/34 anonim válasza:
Nem tudom, én személy szerint átlag kinézetű egyetemista lány vagyok, aki szépen tologatja maga előtt a tanulni valót az utolsó percig, helyette inkább jókat röhög a GYIK-es baromságokon miután minden új dolgot csekkolt a 9gag-en:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!