Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Küldtetek már el fiút/lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldtetek már el fiút/lányt csak azért mert külsőre nem volt éppen "megfelelő"? Tudnátok olyannal randizni, aki külsőleg taszít benneteket?

Figyelt kérdés

Én már beszélgettem egy totál édes sráccal, de külsőre egyáltalán nem jön be mint pasi. Szét van folyva, teletetoválta magát és egy kicsit igénytelen is (nagyon szőrös és nagyon izzad) ebből kifolyólag.

De stílusra rendes lenne, kicsit bánt is a dolog.

Veletek történt már ilyen? Mik azok a külső tulajdonságok amik miatt totál nemet mondanátok?

2013. máj. 5. 21:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Sokszor tetszenek olyan srácok, akiket alapból nem tartok helyesnek, de a személyiségük miatt egy idő után vonzóvá válnak a szememben. Van azonban egy olyan kategória, aki sajnos hiába kedves, aranyos, de egyszerűen nem tudok hozzá vonzódni. Ne bántson a dolog, mert ez természetes.

Totál nem (külsőleg): ápolatlan, kopasz, alacsonyabb nálam...talán ennyi.

2013. máj. 5. 23:22
 22/26 anonim ***** válasza:

15

Nektek hiába magyarázik az ember,ahhoz hogy felfogjátok ezt a dolgot ki kéne ölni belőletek az állati ösztönöket :)

A belső tulajdonságok igenis lehetővé teszik azt hogy vonzódjunk akár egy olyan emberhez is aki nem az esetünk,csak ugye a legtöbben elhajtják a fenébe azt aki nem néz ki jól,esélyt se adva arra hogy jobban megismerjék az illetőt.Bár az ilyen embereket még a pozitív belső tulajdonságok se hatják meg,annyira primitívek :)

Ezért hülyeség az a hozzáállás hogy ha nincs vonzalom akkor nem érdemes az illetővel tovább foglalkozni,mert később lehetséges a vonzalom kialakulása a belső tulajdonságoknak köszönhetően

Mindegy,majd az élet során kénytelenek lesztek háttérbe szorítani a külsőt a fontossági sorrendben mert muszáj lesz :)

2013. máj. 5. 23:30
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a te gondolkodásod elég kis egyszerű. Oké, hogy felemeled a hangod a rémprimitív, felszínes emberek ellen, akiknek van valami elképzelésük/ideáljuk, és azonnal elhajtják a búsba a delikvenst, ha nem felel meg ennek. De ennek az ellentéte, ez a jóságoskodó "egyáltalánnemszámítakülső" is arról tanúskodik, hogy egyszerű az illető, mint a faék.

Én (meg ahogy nézem, a többiek sem) speciel egy szóval sem mondtam, hogy nem adok esélyt arra, hogy megismerjem a másikat. Volt már olyan, hogy nem azonnal alakult ki bennem a szerelem és a vonzalom, de olyan is volt, hogy igen. Viszont olyan is van, hogy akármennyire jóságos, szimpatikus az adott személy, akkor sem tudok hozzá vonzódni soha az életben.

Esély mindenkinek jár, mindenkivel szívesen beszélgetek kötetlenül, hogy megismerhessem, aztán majd alakul/nem alakul, ahogy kell, bár elismerem, hogy nem hátrány, ha hamar érzem a vonzalmat.

Meg amúgy barátság is létezik még a Földön. :)

A fontossági sorrend pedig mindenkinek a saját magánügye, és aki kicsit is tiszteli magát, az nem változtat a sajátján. Meg valakinek szüksége sincs rá ugye. :)

2013. máj. 5. 23:46
 24/26 anonim ***** válasza:

Írtam hogy ha igénytelen az illető akkor nem jönnék össze vele.Nekem is vannak alapelvárásaim és ideáljaim.Például nem tudnék magam mellett elképzelni egy 200 kg-os nőt,de olyat se csinálnék hogy elküldök valakit a fenébe csak azért mert nagy az orra ugyanis arról nem ő tehet.(Ezt a nagy orros példát lehet hogy nem kellett volna kiírnom mert így összefognak keverni egyesek valakivel,de jobb példa most nem jutott az eszembe)

Tehát a lényeg az hogy csak szélsőséges esetekben mondanám azt hogy az illetővel nem akarok járni.Régebben én is jobban néztem a külsőt de rájöttem hogy az a legjobb ha a háttérbe szorítjuk a külsőt.Tapasztalat alapján mondom ezeket,nem csak úgy kitaláltam.Ha ezért egy egyszerű faék vagyok a nők szemében hát azt csak sajnálni tudom.Bonyolult acélék meg nem akarok lenni

2013. máj. 6. 00:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Én meg régebben nem annyira néztem a külsőt, és pont az ebből adódó élményeim segítettek arra az álláspontra jutni, hogy innentől kezdve csak olyannal jövök össze, aki minden téren tetszik, szóval az élet arra is megtanított, hogy belső alapján is nagyon meg kell válogatni, hogy kivel áll össze az ember. Szóval nincs vonzalom sem számomra vonzó (ez meg szubjektív ugye) külső, sem szép belső nélkül.

Mindenki azzal jön össze, akivel jól érzi magát, tudja szeretni, viszont nem mintázhatja a saját felfogására senki a többi embert, így jó lenne, ha te is megértenél minket, és nem írnál ennyi becsmérlő dolgot. Én sem izélgetlek, hogy de igenis küldj el egy csajt azért, mert nagy az orra...:D

2013. máj. 6. 02:42
 26/26 anonim ***** válasza:

velem olyan fordult elő, hogy olyasmiért utasítottak el amiről tényleg nem tehetek. azért nem tetszettem a srácnak mert szerinte "hideg" a világoskék szemem.

egyébként nekem sem jött be külsőleg, de azért ezt nekem soha senki nem mondta.... mindig ez volt az amit mindenki dicsért a külsőmőn:D (legtöbbször), mert más jó dolog nincs rajtam....

illetve volt olyan eset, hogy nem tetszett a srác külsőleg, randizgattunk, és nagyon megkedveltem... ment volna a dolog részemről. más kérdés, hogy a hátam mögött afelé haladt hogy megcsaljon, úgyhogy kidobtam.

szóval volt olyan, hogy nem az úgymond ideálomnak megfelelő volt a partner, mégis adtam esélyt. csak épp ő nem gondolta komolyan a dolgot, mert mást keresgélt mellettem...

nem is egyszer adtam esélyt nem ideál partnernek egyébként.... ami fura, hogy a végén egy tipikus ideál lett a férjem (190 magas, barna haj, barna szem, macis testalkat)

viszont ha a személyisége ugyanilyen, az se zavart volna ha szőke és kék szemű, pedig a szőke srácok abszolut nem bejövősek....

nálam teljesen kizáró ok: ápolatlan (büdös), dohányzik, alacsonyabb nálam. aztán persze kialakul ....ha pl beképzelt majom...folyton káromkodik és ilyenek akkor tőlem adonisz is lehet, akkor se fog kelleni.

27/N

2013. máj. 8. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!