Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtetek már el fiút/lányt csak azért mert külsőre nem volt éppen "megfelelő"? Tudnátok olyannal randizni, aki külsőleg taszít benneteket?
Én már beszélgettem egy totál édes sráccal, de külsőre egyáltalán nem jön be mint pasi. Szét van folyva, teletetoválta magát és egy kicsit igénytelen is (nagyon szőrös és nagyon izzad) ebből kifolyólag.
De stílusra rendes lenne, kicsit bánt is a dolog.
Veletek történt már ilyen? Mik azok a külső tulajdonságok amik miatt totál nemet mondanátok?
ha nem találtam vonzónak, csak olyan átlagosnak tűnt, nem küldtem el, mert adtam egy esélyt annak, hogy a belsője kompenzálja. viszont ha egyáltalán nem jött be külsőre, de ő nem csak barátkozni akart volna akkor elküldtem. nem a külső a legfontosabb, de valóban nem lehet valakivel úgy összejönni, hogy nem vonzódunk hozzá
19/L
En mar 3 fiut a kulso miatt kuldtem el. En (sajnos) nagyon felszines vagyok. :\
Konkret dolog, ami visszataszitott bennuk engem, nincs, egyszeruen csunyanak talaltam oket. De undorodom a hajtol (a kicsitol is), a csunya fogtol es az osszenott szemoldoktol. Es ha valakit nem talalok nagyon helyesnek, akkor abbol semmi sem lesz. Nem tudom, hogy miert vagyok ilyen. :\ Hatalmas elvarasaim vannak, mondjuk mar talalkoztam jo par olyan fiuval, aki 'megfelelt az elvarsaimnak', ugyhogy nem olyan remenytelen a helyzet! :D De szerintem, ha majd idosebb leszek, nyilvan nem igy fogok gondolkodni. :)
14/L
régen mindenkivel randiztam, ma már nem
semmi jó nincs abból ha nem jön be, úgyse bírok 2-3 randinál tovább a feszkót, hogy rettegek mikor közelít a fejemhez, meg akar fogdosni, amikor szinte taszít
nem vagyok mazochista
úgyhogy most először, elküldtem kapásból egy pasit.
alacsonyabb nálam és nagyon vastag szája van, olyan mint a legvastagabb szájú négereknek.
nem vagyok fajutáló, négerben tetszik is az olyan száj, na de keskeny hosszú archoz, tejreklám bőrhöz, hófehér hajhoz és kék szemhez... énnekem nem jött be
ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!