Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiú létemre gáz hogyha néha könnyezek ha olyan dolgot látok, meg néha elsírom magam egy filmen! Szerintetek baj lehet velem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 19:34
11/15 anonim válasza:
Atyaég mennyi szerencsétlen van itt.:D
12/15 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz! én is szoktam fiú létemre néha sírni.. vagy ha eszembe jut a volt barátnőm :)
17/F
14/15 anonim válasza:
Olyan gáz, hogy azt nyomják a pasiknak egész életükben, hogy férfiatlan dolog sírni. Miért, ők nem emberek? Nincsenek érzéseik? Meg nyilván nem zokogsz egy filmen, max. elmorzsolsz pár könnycseppet. És akkor mi van?
Jó, azért a virágnyíláson és az első hópehely leesésekor ne sírj, az már tényleg túl nőies, de természetes, ha vannak dolgok, amik meghatnak. Láttam én már édesapámat sírni...mégis őt tartom a férfi modellnek, mert ettől függetlenül a család feje, határozott, kedves, humoros, bátor, kitartó...
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, nem úgy értettem hogy sírok, hanem hogy ha látok ilyen nagyon megható filmet vagy valamit, mint például kering az interneten egy olyan videót hogy a katonák hazajönnek és mutassák hogy a gyermekeik milyen boldogok! Na azon könnyeztem a legtöbbet! :)
2013. máj. 6. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!