Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket zavar, ha egy lánynak oldalról (profilból) nincs túl szép orra, illetve ha egy lyukacska van az állán?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 13:10
11/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar! Ha szeretem, akkor nem ezért szeretem, ha nem tetszik akkor annak nem ez lesz az oka!
F.
12/17 anonim válasza:
Hát, én mielőtt összejöttem az eddigi barátnőimmel, mindig az volt a legfontosabb kritérium, hogy elég szép-e az orruk profilból.
13/17 anonim válasza:
az se nem lyukacska, se nem gödröcske, az seggáll! :-)
14/17 anonim válasza:
hát Adele, nem jó példa
ha láttad mikor kint megnyerte valamelyik válogatás, utána készült első klipet, akkor tudnád, hát nagyon gyorsan kikupálták, sokat dolgoztak rajta
jelenleg így adható el
szóval adj magadról képet N
15/17 anonim válasza:
Ha csak egy picit görbe az orra az nem zavar, de volt már olyan lány akinek az egész arcát elrontatta a boszorkányorra.. :S
F/20
17/17 anonim válasza:
maximum te leszel steven s*gg áll:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!