Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mért vagyok ennyire taszító a lányoknak, h ha el is indul valami eleinte, az nagyon hamar véget is ér?
Ennyire taszítanám őket? Külsőre talán nincs gond, mert teljesen átlagos a kinézetem, ronda semmiképp nem vagyok, azt tudom, szóval tuti, hogy valami nem stimmel fejben velem, vagy csak a tapasztalatlanságom miatt van ez? Azt érzik meg? Elvégre egy rövidke (alig 3 hónapos) kapcsolat után nem igen lehetnek nagy tapasztalataim, sajnos.
29 F
vdani93:
Valószínűleg, de mivel alig volt eddig pár randim, így még ezt sem nagyon tudnám megítélni, h kinek mikor vagyok unalmas, vagy sem..:/
Második:
Igen, ez is valószínű, de már egyszerűen kivagyok idegileg, hogy sosem sikerül, és mindig rágörcsölök, hacsak egy minimális reménye is felcsillan annak, hogy ebből talán lehet valami... :/
Mert normális srác vagy,azokat meg ösztönösen kerülik a nők
Ismerek egy olyan srácot aki hihetetlen buta,bunkó,paraszt,semmirekellő NULLA szociális készséggel és mégis voltak bombanői.Ilyen taplókra buknak a nők,ez van
igazából megválaszoltad a saját kérdésed:)
tapasztalatlan vagy és azt ki is mutatod. ezt megérezzük és elriadunk. :) csak légy magabiztos és hagy hogy jöjjön aminek jönnie kell. :)
Utolsó:
Oké, magabiztos vagyok meg minden, és mégis mit mondjak, ha megkérdezik kicsit később, hogy hány kapcsolatod volt már, milyen hosszúak..stb ? Hazudjak?
utolsó vagyok
miért kéne hazudnod? nem értem. ha nem hülye kis tinipics@kkal vagy plázacicákkal akarsz randizni,akkor sztem nem minden lánynak fontos hogy hány kapcsolatod volt már eddig. elmondod hogy volt egy 3-4 hónapos kapcsolatod,de nem úgy alakult ahogy szeretted volna ezért vége lett. ennyi.szerintem fontos az őszinteség,nem kell ezt túlbonyolítani. ha meg a csajnak nem tetszik ez,akkor úgysem hozzád való. olyat kell keresni akinek megfelelsz úgy ahogy vagy,és hidd el ez nem is olyan nehéz dolog mint ahogyan elsőre hangzik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!