Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mért vagyok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mért vagyok ennyire taszító a lányoknak, h ha el is indul valami eleinte, az nagyon hamar véget is ér?

Figyelt kérdés

Ennyire taszítanám őket? Külsőre talán nincs gond, mert teljesen átlagos a kinézetem, ronda semmiképp nem vagyok, azt tudom, szóval tuti, hogy valami nem stimmel fejben velem, vagy csak a tapasztalatlanságom miatt van ez? Azt érzik meg? Elvégre egy rövidke (alig 3 hónapos) kapcsolat után nem igen lehetnek nagy tapasztalataim, sajnos.

29 F

2013. máj. 4. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy számukra?
2013. máj. 4. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert ajtóstól nyomulsz a házba
2013. máj. 4. 23:58
 3/9 A kérdező kommentje:

vdani93:

Valószínűleg, de mivel alig volt eddig pár randim, így még ezt sem nagyon tudnám megítélni, h kinek mikor vagyok unalmas, vagy sem..:/

Második:

Igen, ez is valószínű, de már egyszerűen kivagyok idegileg, hogy sosem sikerül, és mindig rágörcsölök, hacsak egy minimális reménye is felcsillan annak, hogy ebből talán lehet valami... :/

2013. máj. 5. 00:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, itt is kb annyira érdeklek bárkit mint a való életben... de nem is tudom mit vártam...
2013. máj. 5. 00:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert normális srác vagy,azokat meg ösztönösen kerülik a nők

Ismerek egy olyan srácot aki hihetetlen buta,bunkó,paraszt,semmirekellő NULLA szociális készséggel és mégis voltak bombanői.Ilyen taplókra buknak a nők,ez van

2013. máj. 5. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Már pedg a csajok a külső miatt szokták lekoptatni a fiúkat. Legalábbis nálam az van, hogy bepróbálkoztam eddig csajoknál és rám nézett és koptatott le, de persze volt egy kevés, akivel haverkodni lehetett, viszont ha nyomulni kezdtem, már ők is koptattak le. Amúgy én azt mondom, hogy helyes fiúké a világ még mindig.
2013. máj. 5. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:

igazából megválaszoltad a saját kérdésed:)

tapasztalatlan vagy és azt ki is mutatod. ezt megérezzük és elriadunk. :) csak légy magabiztos és hagy hogy jöjjön aminek jönnie kell. :)

2013. máj. 14. 16:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Oké, magabiztos vagyok meg minden, és mégis mit mondjak, ha megkérdezik kicsit később, hogy hány kapcsolatod volt már, milyen hosszúak..stb ? Hazudjak?

2013. máj. 15. 02:37
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

miért kéne hazudnod? nem értem. ha nem hülye kis tinipics@kkal vagy plázacicákkal akarsz randizni,akkor sztem nem minden lánynak fontos hogy hány kapcsolatod volt már eddig. elmondod hogy volt egy 3-4 hónapos kapcsolatod,de nem úgy alakult ahogy szeretted volna ezért vége lett. ennyi.szerintem fontos az őszinteség,nem kell ezt túlbonyolítani. ha meg a csajnak nem tetszik ez,akkor úgysem hozzád való. olyat kell keresni akinek megfelelsz úgy ahogy vagy,és hidd el ez nem is olyan nehéz dolog mint ahogyan elsőre hangzik. :)

2013. máj. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!