Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom eldönteni, melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, melyik nőt válasszam?

Figyelt kérdés

Az egyik rettenet jól néz ki, de picit éretlen

A másikkal meg lelkiekben jobban összeillünk, de túl vékony...

úgy általában, ha nem tudjátok eldönteni 2 lány közül, hogy melyik kell, akkor mit szoktatok csinálni?

2013. máj. 4. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom miben nyilvánul meg az hogy 'éretlen', de így azt mondanám hogy a második. Ismertem olyan lányt akit a vékonysága ellenére is a valaha látott leggyönyörűbb lánynak találtam, mellesleg akit szeretsz az a szemedben úgy is megszépül. Szerintem...
2013. máj. 4. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem másodikat, de csak akkor, ha azért a vékonysága ellenére tudsz hozzá vonzódni testileg is! Ő még felszedhet pár kilót, de ha valakivel lelkileg nem passzolunk, az ritkán javul.
2013. máj. 4. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
sztem az elsovel is tokeletesen osszeillesz, te is eleg éretlen vagy.
2013. máj. 4. 21:27
 14/17 A kérdező kommentje:
az miért számit éretlenségnek, ha nehezen tudok két nő közül választani?
2013. máj. 5. 03:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyi aggyal inkább anyukát válaszd...
2013. máj. 6. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Szakállas, de nem hagyhattam ki!

"

Egy fickó meg szeretett volna házasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, egy módszerre volt szüksége, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk. Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálodott szakemberhez ment, majd azt mondta:

- Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem.

A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván:

- Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te mindennél és mindenkinél jobban érezd magad.

A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:

- A pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú, boldog házassagunk lesz.

A srácot teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük.

Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...

... a legnagyobb mellűt választotta.

"

2013. máj. 6. 13:39
 17/17 A kérdező kommentje:

nos, aki még látja:

az második lány nem jött be testileg, nem őt válaszottam. Csak úgy látszott, hogy rámcuppant, ez kiváltja egy pasi érdeklődését. Egy hónapra rá az elsőt választottam végül, nem bántam meg, még akkorsem, ha semmi sem lett. Megmaradt a jó viszony.

2014. júl. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!