Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiaktól kérdezném: hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól kérdezném: hátrány nálatok a széles csípő?

Figyelt kérdés

kb mint Rihannának..

én kövérnek érzem magam miatta. 21L

2013. máj. 4. 19:40
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:

Ha az első kép szerinted széles akkor még nem láttad az egyik munkatársnőm.. hűűű (csak pozitív a véleményem) a második linkelt képed pedig nem jön be személy szerint. Mint valami anorexiás nádszál.

27F

2013. máj. 4. 19:52
 12/36 anonim ***** válasza:

énnekem bejön Rihanna,ezért nem hátrány.

a2.ban linkes képek azért elég riasztók,a vékonyság ilyen foka számomra taszító,az hogy valaki vékony nem egyenlő a csontossal.

2013. máj. 4. 19:54
 13/36 A kérdező kommentje:
-such a hurricane- ! én cserélnék veled, ha ez lehetséges! Úgy érzem magam, mint a Görcs ikrekben volt a tanárnéni...jaj. Van olyan, hogy csípőbeszűkítő műtét?
2013. máj. 4. 19:55
 14/36 anonim ***** válasza:

Engem már megvettél kilóra,azzal,hogy ismered a görcs ikreket :D

Amúgy ez egyáltalán nem túl széles,bőven jó

2013. máj. 4. 19:58
 15/36 anonim ***** válasza:
Nekem megfelelne.
2013. máj. 4. 19:58
 16/36 A kérdező kommentje:

ilyet akarok, ne mondjátok, hogy ez nem szebb! [link]

Hát foley, miket nem ismerek, mi? :D tegnap is volt egy válaszod valamilyen kérdéshez, ahol a vissza a jövőben-ből idéztél, azt is tudtam :D !

2013. máj. 4. 20:12
 17/36 anonim ***** válasza:
a széles a jó
2013. máj. 4. 20:16
 18/36 anonim ***** válasza:

Pedig nem szebb.

Elöl deszka,hátul léc.

Tényleg? :)

Pedig ezeket a gyöngyszemeket kevés ember ismeri,annál is kevesebb lány.

2013. máj. 4. 20:22
 19/36 A kérdező kommentje:

de tényleg nem gáz ez??? :

[link]

2013. máj. 4. 20:27
 20/36 anonim ***** válasza:
Na most azon a képen nem látszik semmi,de tényleg jobb a Rihanna-s,mint a csapott seggű :D
2013. máj. 4. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!