Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, milyen lányokat ill....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen lányokat ill. mit szerettek meg egy lányban?

Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiság. :D Példának mondjuk az aranyos, bevállalós vagy félénk lányokat szeretitek, és mit vesztek észre egy lányban? :D Várom a válaszokat? :)
2009. szept. 28. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Én az olyan lányokat imádom, akik egyáltalán nem tartoznak a "tökéletes" kategóriába, nem akarnak kitűnni a tömegből, ellentétben közvetlenek és aranyosak. Akik nem játsszák el a feljebbvalót, ha elkezdek beszélgetni velük.

A napokban például láttam suliban egy csajt, aki valószínűleg 10-ből 8 srácnak nem is tűnne fel, de én egyből megkedveltem a mosolya (pedig fogszabályzója is van, de ettől még aranyosabbnak tűnt) és a közvetlensége miatt. Pedig csak 1-2 percet beszélgettünk. :)

19F

2009. szept. 28. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Megfog benne vmi tulajdonság, ne legyen nagyképű, legyen aranyos, mosolygós, kedves. Lehessen vele beszélgetni, hallgasson meg ő is. Van közös érdeklődésünk, kicsit hasonlítsunk egymásra :)

15/F

2009. szept. 28. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Annyi pénzem lenne ahányszor volt már ez a kérdés.
2009. szept. 28. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves, figyelmes,és van humorérzéke,megbízható :)

Legyen gyönyörű szép szeme *_* :)

F/17

2009. szept. 28. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én az olyanokat szeretem akiknek van egyéniségük. Nem tartják magukat nagyra jókat lehet vele beszélgetni. É szép legyen. 14/F
2009. szept. 28. 19:55
 6/9 anonim válasza:
Ha valakinek szép a szeme akkor az engem megfogott, de emellet persze jó ha kedves, és szeret nevetni D:
2009. szept. 28. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem, hogyha szép kerek szemei vannak :)

Ne legyen tökéletes mert én sem vagyok az,

Legyen vidám lehessen vele jókat beszélgetni és ne legyen tiszta egyes tanuló se :), hogy azért ne nézzek mellette hülyének :P

és ne legyen olyan mint egy gyaludeszka :D:D

2009. szept. 28. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát jókat lehesenn beszélgetni v hülyéskedni vele, legyen őszinte, ne legyen 2 arcú, legyen pénztárca barát XD és persze aranyos. Szép szem is jó dolog... mostani barátnőmnek gyönyörű kék szeme van *_* (bár szerinte mosogatólé színű XP)
2009. szept. 28. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A kihívást szeretem meg benne. Szép a szeme szép az alakja és jó cuccokba jár, nem beképzelt inkább félénk és imádom ha férfinak érzem mellette magam. Mármint ne ossza az észt, rám hallgasson és érdeklődjön irántam. Ez vonzó. 19 vok F
2009. szept. 29. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!