Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit írnátok ilyen esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit írnátok ilyen esetben? (lent)

Figyelt kérdés

Tök jól elbeszélgettünk egy csajjal, nem volt semmi erőltetett dolog, de az utolsó levelemre két napja nem válaszol. Elolvasni elolvasta, mert azt látom.

Valami kedves, nem tolakodó szövegre gondoltam, hogy megkérdezzem, miért nem válaszol...

Valakinek van építő jellegű ötlete? :)

2013. máj. 4. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem véletlen nem válaszol, egyszerűen em jösz be neki ..
2013. máj. 4. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos talált egy másik palit, aki nem csak fészbukon bökdösi.
2013. máj. 4. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én teljesen őszintén megírnám neki ezt (aztán meg ha nem tetszik neki az ő baja): "Szia, nem akarok tolakodónak tűnni vagy esetleg türelmetlennek, de érdekelne miért nem írtál vissza. Megértem, ha nem volt rá időd, csak arra, hogy gyorsan elolvasd, de még ha már nem is akarod tartani velem kapcsolatot, legalább megírhatnád.

Szerintem ez teljesen korrekt lenne és szerintem nem lenne benne semmi bunkóság, hiszen csak őszinte lennél, ennyi.

2013. máj. 4. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
jajj a megírhatnád után lemaradt a: "
2013. máj. 4. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd Őt. Nem jössz be neki:/
2013. máj. 4. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
És erre 3 nap után eszmélt rá? Nem adom meg magam ilyen könnyen...
2013. máj. 4. 18:41
 7/8 anonim válasza:

Kénytelen leszel megadni magad, a bökdöséses jó volt:)

Lépj tovább

2013. máj. 4. 18:51
 8/8 banyamanya válasza:

Hát én pl. küldenék a helyedben valami vicces hülyeséget, képet; ilyen lájkolgatós oldalakról, amiről úgy gondolod, hogy tetszene neki. Fűzöl hozzá valami röpke kommentet, meg egy ":D"-t és ennyi. Ha reagál rá, akkor talán még menthető. A konkrét rákérdezést, hogy miért nem válaszol, nem javaslom. Engem pl. idegesítene kicsit és adnék valami kitérő választ. Szerintem.

(22/L)

2013. máj. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!