Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit írnátok ilyen esetben? (lent)
Tök jól elbeszélgettünk egy csajjal, nem volt semmi erőltetett dolog, de az utolsó levelemre két napja nem válaszol. Elolvasni elolvasta, mert azt látom.
Valami kedves, nem tolakodó szövegre gondoltam, hogy megkérdezzem, miért nem válaszol...
Valakinek van építő jellegű ötlete? :)
Én teljesen őszintén megírnám neki ezt (aztán meg ha nem tetszik neki az ő baja): "Szia, nem akarok tolakodónak tűnni vagy esetleg türelmetlennek, de érdekelne miért nem írtál vissza. Megértem, ha nem volt rá időd, csak arra, hogy gyorsan elolvasd, de még ha már nem is akarod tartani velem kapcsolatot, legalább megírhatnád.
Szerintem ez teljesen korrekt lenne és szerintem nem lenne benne semmi bunkóság, hiszen csak őszinte lennél, ennyi.
Kénytelen leszel megadni magad, a bökdöséses jó volt:)
Lépj tovább
Hát én pl. küldenék a helyedben valami vicces hülyeséget, képet; ilyen lájkolgatós oldalakról, amiről úgy gondolod, hogy tetszene neki. Fűzöl hozzá valami röpke kommentet, meg egy ":D"-t és ennyi. Ha reagál rá, akkor talán még menthető. A konkrét rákérdezést, hogy miért nem válaszol, nem javaslom. Engem pl. idegesítene kicsit és adnék valami kitérő választ. Szerintem.
(22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!