Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha én jobban szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha én jobban szeretem őt mint ő engem?

Figyelt kérdés
Sok randink volt már, én azt gondoltam arról szól a randizgatás hogy szerelem alakuljon közöttünk. Kedveskedő üzeneteket írt: rólad álmodom mindig, már most hiányzol, fontos vagy nekem, teljesen beleestem. Megcsókolt, ölelgetett de nem nyomult. Nagyon belezúgtam. Összevesztünk azon hogy alig ér rá velem lenni, és egy pillanat alatt elege lett belőlem. Én azt hittem meg tudjuk beszélni, de ő inkább szóba sem áll velem. Ezt elszúrtam hogy én többet éreztem iránta mint ő énirántam?
2013. máj. 4. 16:40
 1/9 anonim válasza:
ha ölelgetett és ilyen üzeneteket írt, akkor gondolom ő is rendesen beléd zúgott. Mond meg hogy ne viselkedjen úgy mint egy ötéves és ültesd le beszélgetni a problémáról.
2013. máj. 4. 16:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát én is így gondoltam hogy ha ezeket csinálja csak érez valamit. Kerestem hogy beszéljük meg már ezt a hülyeséget, vagy mondja el mi baja van, de ő nem szól semmit. Azt mondta nincs miről beszélnünk...Konkrétan nem szólt hozzám. Köszönt nekem én mondtam hogy "na most ez mi volt amit csinálsz? Ennyi?" és mondta hogy "Igen ennyi. Nincs miről beszélnünk"
2013. máj. 4. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Valaminek csak kellett lennie, ha valaki igy lép le. Szerintem kutass a memóriádban.
2013. máj. 4. 16:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Kezdtem mondani hogy "Figyelj nem hogy örülnél hogy fontos vagy nekem és hiányzol ha nem találkozunk. Én azt gondoltam alakul köztünk valami, meg amúgyis akkor minek találkozgattunk?" és csak rántott egyet a vállán. De közben meg zenét hallgatott, a fülében volt az a fülhallgató baromság...
2013. máj. 4. 16:46
 5/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem értem a barátodat. Mondjuk baráti társaságomban volt ilyen, csak ott a csaj viselkedett így í sráccal. Nem lehet, hogy azért nem tudott veled lenni, mert túl sok dolga volt, amiket muszáj volt megcsinálnia? Mennyi idősek vagytok am.?
2013. máj. 4. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sok dolga volt, nem tudom, nem részletezte. De most miért így kell? Semmi magyarázat vagy ilyesmi. Csak nem áll velem szóba. De amúgy közben meg a haverjaival ráért elmenni bulizni. Nem az, persze menjen, de akkor ne mondogassa hogy "remélem hétvégén tudunk találkozni" és közben meg elmegy bulizni. Én meg várom hogy szóljon hogy akkor mi lesz. Amúgy akkor már 2,5 hete nem találkoztunk.
2013. máj. 4. 16:51
 7/9 A kérdező kommentje:
23 éves én meg 22
2013. máj. 4. 16:51
 8/9 anonim válasza:
Hát ez nem túl bizalomgerjesztő. De ha ő gyerekesen viselkedik viselkedj te is úgy. Menj el a barátnőiddel valamerre és ne stresszeld magad ezzel, hanem keress valami olyan elfoglaltságot, ami leköti a gondolataidat :)
2013. máj. 4. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Na nyomulj. Akadj le róla, tégy úgy, mintha nem is létezne. Ha fontos vagy neki, ettől észbe kap, ha meg nem, akkor úgyis mindegy.
2013. máj. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!