Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a szöveg jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a szöveg jó lesz facebookon?

Figyelt kérdés
ma szeretnék ráírni a gyönyörűségre és így ezzel a szöveggel tenném..Szia még személyesen nem ismerjük egymást.Szimpatikus,szép és értékes lánynak talállak,ezért szeretnélek megismerni.Ha gondolod írj!

2013. máj. 4. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Válaszolt már?
2013. máj. 4. 12:55
 12/22 A kérdező kommentje:
1 órája látta még nem válaszolt
2013. máj. 4. 12:57
 13/22 hyatt ***** válasza:

ha még nem vagy ismerőse van egy rossz hírem. Valószínűleg soha nem fogja megtalálni az üzit, max évek múlva. Volt professzoromat kerestem meg az oldalon, de gondoltam írok neki egy üzenetet előtt, hogy nem venné e tolakodásnak, ha felvenném ismerősnek.

Nem kaptam választ hónapokig. Gondoltam nem szeretné tartani a kapcsolatot.

2013. máj. 4. 17:17
 14/22 hyatt ***** válasza:
aztán egy nap kaptam egy üzenetet tőle hogy ne haragudjak de nem is látta az üzenetem, a facebook ugyanis egy külön helyre csoportosítja az ismeretlenektől/kluboktól érkező üziket és nem küld róluk értesítést sem. Ha véletlenül nem mész be az üzeneteidbe és nem váltasz át egy kis fülön azok az üzenetek örökre rejtve maradnak.
2013. máj. 4. 17:19
 15/22 anonim ***** válasza:
ez szerintem nem így van, én is szoktam írkálni olyanokkal akik nincsenek bejelölve ismerősnek
2013. máj. 4. 17:23
 16/22 A kérdező kommentje:
ismerősöm a csaj szóval valószínűleg látta tényleg az üzenetet :D csak még nem írt vissza,szerintem már nem is fog...
2013. máj. 4. 19:23
 17/22 A kérdező kommentje:
szerintetek ha eddig nem írt,pedig látta az üzenetet akkor van még esély h írjon ?? vagy legalább annyit h hagyjuk nem érdekelsz..mert annyit se írt..
2013. máj. 4. 20:55
 18/22 anonim ***** válasza:

hyatt

Az már bizonyára nem mostanában volt, hogy üzenetet írtál a professzorodnak, mivel a facebook kiírja az üzenet alá, hogy "Látta /pipa/", ha megnézte az illető, tehát ezért tudja a kérdező, hogy látta az üzit a lány.

Kérdező

Nekem pont a napokban írt egy férfi üzenetet, aki nem az idén barnult le, de nem is tavaly, és elég unszimpatikusnak tűnt a képei alapján, ezért én nem is válaszoltam az üzenetére, ezért sajnos lehetséges, hogy te sem vagy szimpatikus a lánynak kép alapján és nem is fog válaszolni.

Mindenesetre ne írj neki egymás után 8 üzenetet, hogy miért nem válaszol stb, mert az már zaklatás, és ezzel csak idegesíted és még le is tilt.

2013. máj. 5. 00:34
 19/22 A kérdező kommentje:
nem írok én neki egyet sem ezután,ha nem írt nem írt.nem tudja mit vesztett,keresgélek tovább :D
2013. máj. 5. 12:50
 20/22 A kérdező kommentje:
vége az ügynek,eddig vártam kész vége befejezem keresek másik lányt...sajnos nem írt vissza pedig elolvasta és azóta naponta látom facén..szóval nem érdeklem..
2013. máj. 7. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!