Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a határon túl élő magyar pasikról (erdélyi, kárpátaljai, vajdasági, stb)?
Bepróbálkozott nálam egy ilyen srác és nem tudom mit csináljak.
19N én
22 a fiú
Ukrajna... Na onnan lehet pénzt hozni!! :D
De a lényeg: szinte semmi különbség nincs! Ha van, akkor az egyéni dolog...
Komolyan, a lakhelye ekkora nagy probléma?
Én vajdasági vagyok (lány), de Pesten tanulok. A barátom is pesti. Semmi gondja nincs azzal, hogy nem Magyarországon belül születtem. Nekem sincs ezzel gondom. Egyedüli negatívum, hogy néha-néha hazalátogatok a szüleimhez, de ezen kívül egyéb gondot nem tudok felsorolni. És ez se igazán gond, szerintem.
Komolyan, az a bajod, hogy határon túli? Ez azért kicsit sértő ránk nézve, remélem tudod. Ember ő is, ahogy mi is.
Amúgy, tapasztalataim szerint a vajdasági férfinem tagjai sokkal normálisabbak, mint a pestiek, legalábbis, amennyit láttam belőlük. Szerencsés vagyok, hogy Pesten találtam egy rendes srácot magamnak, de őszintén, sokkal nehezebb, mint mondjuk otthon. És nem azért mondom, mert szidni akarom a népet, hanem mert tényleg. Itt sokkal felszínesebbek a pasik is, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy most hogy áll a hajam, milyen cipő van rajtam, stb. Az otthoniak, akikkel eddig dolgom volt, mindezt magasról letoszták. Sokkal könnyebb szépnek érezned magad egy efféle mellett, szerintem, mint egy olyan mellett, aki azonnal beleköt abba, hogy a fehér cipőd az kicsit piszkos, vagy hogy most zsíros a hajad...
Előző vagyok.
Csak hozzáadnám, hogy mivel a kollégium, ahol lakom, inkább a határon túliak számára nyújt otthont, ezért elég sok effélét ismerek. Ismerek sok kárpátaljait is. Van pár, akiket kimondhatatlanul utálok, viszont van néhány, akiket nagyon szeretek, mert irtó rendes, jó fej, stb. Szerintem ez eléggé személyfüggő, mert ahogy én a pesti pasik közül találtam egy irtó rendeset, vajdasági pasik közül is találtam taplót, úgy kárpátaljai pasik közül is találhatsz ilyet is meg olyat is.
Ismerd meg, és ne sztereotípiák alapján akard előzőleg megítélni, mert lehet, azt mindketten megbánnátok. :)
Vajdasági fiú vagyok. Átjöttem tanulni hozzátok. :D
Elég érdekesek vagytok ti is. :)
Az előttem szólóval egyet értve nem ráz, h milyen a séróm, a csukám, v, h miként is mutatok. Ez minden vajdaságira jellemző. Na meg nem beszélünk finoman mint az itteni fiúk. Nekünk olyan lányosak és nem tudom, h miért de néha totál homároknak tűnnek az itteni pasik. Pedig nem azok, csak nálatok ez a módi, divat. Ja és ezzel nem akartam megsérteni senkit. :D
Mi megmondjuk, ha vlm nem tetszik. Nem kerüljük a szemkontaktust és nem beszéljük ki a másikat a háta mögött, mint ah itt láttam/hallottam. Nem avatkozunk más dolgába. Am kicsit más az életfelfogásunk. Bár annyira nem különbözünk, hisz mi is magyarok vagyunk v mi a fene?! :D
Szépek ám itt a lányok ah észrevettem. :) Az meg igaz néhány egyedre, h bizalmatlanok felétek. Én is így voltam. Aztán lett egy csomó barátom és most nagyon jól érzem itt magam, h befogadtatok. :) Tudtok ám ti nagyon kedvesek is lenni. Néha azért tapasztalok egy kis, enyhe szarkazmust (ilyen minek jöttél ide?, mit akarsz?) de már megszoktam.
Baj ez, h van határon túliaknak kolesz. Igy annyira nem illeszkednek be és csak a földijeikkel ismerkednek és ez szerintem nincs jól. Ismerek ilyen koleszosokat és tényleg néhányan már v 5 éve itt vannak és nincsenek magyar barátaik. Épp ezért, mert én ezt nem szerettem volna, egy itteni koleszba jelentkeztem. Elsőre ugyan senkinek nem mondtam, h délvidéki vagyok mert nem tudtam, h reagálnának. Kiközösítenek pl. Aztán folyamatosan adagoltam 1-2 hónap múlva, meg közben. Megkedveltek én is őket, vagyis titeket. :D Második éve vagyok itt és örülök, h újra itt lehetek a barátaimmal és bográcsozhatunk, sörözhetünk, mozizhatunk, bulizhatunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!