Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a határon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a határon túl élő magyar pasikról (erdélyi, kárpátaljai, vajdasági, stb)?

Figyelt kérdés

Bepróbálkozott nálam egy ilyen srác és nem tudom mit csináljak.

19N én

22 a fiú

2013. máj. 3. 23:14
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Lányok tapasztalatok?
2013. máj. 3. 23:23
 12/26 A kérdező kommentje:
A srác kárpátaljai,Ukrajnából jött és nem hallottam túl jókat az ottaniakról
2013. máj. 3. 23:26
 13/26 anonim ***** válasza:
Ismerek kettőt is, akik erdélyiek. Kissé másként gondolkodnak, de tényleg jófejek. Viszont a nyáron kalauzoltam itthon egy nagylétszámú, interregionális, erdélyi, gimis diákcsoportot, vegyesen fiúkkal és lányokkal. Hatalmas csalódás volt nekem. Nagyon pimaszok és sokszor olyanokat csinálnak, amik szégyenbe hozzák a másikat (pl. a vendéglátónak kerek perec megmondták, hogy szar a kaja, pedig ingyen nyújtott szállást és bőséges kaját adott nekik, ami egyébként nagyon finom volt), vagy egyből kimondják, azt amit gondolnak, úgymond kegyetlenek, pedig Erdély minden részéből jöttek. Persze tisztelet a kivételnek, de ennyi helyről, ennyi embert úgy összeszedni, hogy mindegyik hasonlóan viselkedjen, szerintem nem lehet véletlen.
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem,hogy általában sokkal közvetlenebbek meg kedvesebbek,mint az "itteniek". Erdélyieket ismerek és nagyon bírom őket.

19/L

15/26 anonim ***** válasza:
8%
Nálam kizáró ok lenne.
2013. máj. 3. 23:28
 16/26 anonim ***** válasza:

én vajdasági srácot ismerek, aki tetszik is, ő is MO-n tanul. Tapasztalat: hát piszkosul zárkózottak az én szememmel nézve. inkább csak a saját köreikből barátkoznak és onnan is választanak párt... velünk olyan bizalmatlanok.

azóta jóba lettünk(barátok), de érezni, hogy én nem onnan jövök és kicsit máshogy viselkedik velem..

2013. máj. 3. 23:29
 17/26 A kérdező kommentje:
15-ös miért lenne ez nálad kizáró ok?
2013. máj. 3. 23:31
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
Az székely ember nagyon nyílt és nyers, de ezek a fiatalok valszeg ehhez hozzá csapták a modortalanságot és e miatt voltak ilyenek!
2013. máj. 3. 23:34
 19/26 anonim ***** válasza:
En partiumban lakom.25/f
2013. máj. 3. 23:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, túlságosan nyílt és túlságosan nyers. Néha azért jobb nem megszólalni. Ennek ellenére szeretem Székelyföldet és tudom, hogy vannak kevésbé modoros, nyílt és nyers székelyek is. És akiket személyesen is ismerek azok tényleg jófejek, bár rajtuk is észre lehet venni ugyan ezeket a negatívumokat, csak lájtosabb formában (igaz ők jópár éve Mao.-on élnek).
2013. máj. 3. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!