Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság tényleg az a divat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg az a divat, hogy 2 nap ismeretség után elvárják a pasik, hogy lefeküdjünk velük? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 3. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem divat, de te ezeket vonzod. Mindenesetre gyakori: feldobsz egy tűt, és ilyen pasira esik.
2013. máj. 3. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Nézd végig itt a kérdéseket! Minden napra jut! Múltkor egy pasi azon volt kiakadva, hogy a nő, akivel randizik, három hónap randizás után már szexelni akar!
2013. máj. 3. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is szembesültem ezzel.

Itt jön az, hogy a nő kezdeményezzen, meg bátorítsa a fiút. Ha meg megteszed, akkor egyből k.nak néz, és csak arra kellesz.

Sajnos a legtöbb fiú ilyen manapság. Már nem akarnak hosszabb távú kapcsolatot, csak szexkalandot.

Ha egy fiú hosszabb távon gondolkodik rólad, akkor nem fogja a 2. randin felhozni a témát. Dobd az ilyet, amíg nem késő.

A férjemet 2 hónap után én rohantam le, mert már nem bírtam. Szinte minden nap együtt voltunk, de ő mégis ki volt akadva, hogy milyen egy céda vagyok. Később azért megbocsájtott. De ő azt mondta, hogy nem mert kezdeményezni, mert nem akart elijeszteni.

2013. máj. 3. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a lány, én lefeküdnék vele már aznap is, nem nézném le attól még, hogy nem vár 3 hónapot. De nem várom el, hogy lefüködjön velem x időm belül, ez az ő döntése. Ha 2 hónap múlva érzi megfelelőnök, akkor addig várok. Kölcsönös tisztelet.
2013. júl. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!