Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok, hogy milyen ruhában menjek el vele a randira?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az ex-pasimmal találkozok...nagyon nagy volt köztünk a szerelem, de vége lett, mert féltékenykedtem..:// vissza szeretném csábítgatni...érzem, hogy vele kell lennem és jövő héten találkozunk...nagyon, de nagyon csinos szeretnék lenni :) Mit ajánlotok mit vegyek fel? :) Siófokon lesz a randi..gondolom Balaton part...meg Mekibe megyünk vagy valami ilyesmi lesz a program :) Előre is köszi a válaszokat! 17/L2013. ápr. 23. 16:30
1/8 anonim válasza:
Siófokon strandidőben a mekiben..
fák logik :D
2/8 anonim válasza:
Ne öltözz túlságossan ki. Szerintem egy farmer egy kicsit csinosabb felső meg magassarkú bőven elég. Ha sétálgattok akkor pedig tornacipő. Sportosan elegánsan.
3/8 anonim válasza:
Hát a Meki az egy kib..ul romantikus hely. Pff.
4/8 A kérdező kommentje:
Első találkozónk lesz január óta...mit romantikázzunk még?-.-" amúgy nem vagyok sportos alkat hanem az a csajos nőcis stílusom van ugyh sportosan nem szeretnék :)
2013. ápr. 23. 16:34
5/8 anonim válasza:
Melyik ruhád tetszett neki leginkább? Na azt vedd fel.
6/8 anonim válasza:
Esetleg nem volt az exednek valami tuti ruhád (felső, nadrág vagy kiegészítő) ami nagyon tetszett neki rajtad?
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
xDDD :D amúgy nem szeretnék olyat felvenni amit már látott rajtam :)
2013. ápr. 23. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!