Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak ezek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak ezek a pasik?

Figyelt kérdés
akik 14-15 és a 2-3 évvel fiatalabbak érdeklik őket!

2013. máj. 3. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
középiskolában
2013. máj. 3. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok de tetszik nekem egy 12 éves lány:) Amúgy nem baj elvégre az egyik ismerősöm "pasija" 18 éves (a lány pedig 14), szóval amikor a fiú 14 volt akkor a lány csak 10 :D (igaz akkor nem jöttek volna össze).
2013. máj. 3. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:

a 14 éves fiú 12 éves lány elég durva. 16-14 arányban már nem lenne annyira az.

mondjuk sok mindent láttam már... 27-15-ös életkorú párost is...

2013. máj. 3. 21:30
 4/5 GuitarrGuy válasza:
Mindegy a kor. Persze azért ne legyen a lány 20 évvel idősebb :) ha érett gondolkodású, nem a tipikus facebook divatmajom tinipics@ miért ne? :) ha akarsz írj 14/F
2013. máj. 21. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
talán azért ne,mert 12 éves? Én tizedikes vagyok,és ahogy néztem a nyolcadikosokat,nagyon nem tudnám elképzelni velük magamat. Minél fiatalabb két ember,annál durvább x év különbség...
2013. máj. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!