Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartják k*rvásnak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják k*rvásnak ha nyomul egy lány?

Figyelt kérdés
Szerintem elég gáz hogy ez így elterjed mert ezek után kb egy lány sem fog nyomulni, mert az ribancos. Meg eleve rossz szó a nyomulni, nyomulni a fiúnak sem áll jól de szerintem mind két fél kimutathatja az érdeklődését. Elég megterhelő feladat a férfi nemnek hogy mindig ők szedjék össze magukat és menjenek oda a lányhoz, tényleg nagyon nehéz.. Valamint számomra izgató is ha egy lány "nyomul", tényleg nagyon tetszik. Ti hogy vagytok vele? Légy szí kort és nemet is írjatok! 18/F
2013. máj. 3. 08:00
1 2
 1/12 Rs. ***** válasza:
42%
Lehet, hogy a férfiaknak megterhelő ez, de mégis nekik kell udvarolni egy lány miatt nem de ?
2013. máj. 3. 08:01
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Amelyik lány nyomul, annak semmi önbecsülése sincs! A férfiak többségének is csak egy éjszakára kell, de tartós kapcsolatra nem.
2013. máj. 3. 08:11
 3/12 anonim ***** válasza:
35%

Való igaz, hogy az olyan lányoknak nincs önbecsülésük.

Örülnék, ha nyomulna rám egy lány, de sajnos, ilyen velem nem fog történni.

2013. máj. 3. 08:19
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
Egyszerűen nőietlen,hogy a vad vadászik,ezért.
2013. máj. 3. 09:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
egyszer volt életemben ,hogy egy csaj rám nyomult, ez tök jó volt, csak az már kicsit gáz volt ,hogy rajtam kívül még két csávóra is nyomult
2013. máj. 3. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Olvassátok el figyelmesebben a kérdést.. Még mindig nem értem mi baj lenne azzal ha egy aranyos lány a könyvtárban odajönne hozzám hogy "Szia, nem lenne kedved egyszer elmenni valahová?, aranyosnak talállak." Nem arra a verzióra gondolok aki részegen egy szórakozóhelyen meg akarja magát reszeltetni. Csak nem tartom jó ötletnek hogy abból a vajmi kevés lányból aki mer kezdeményezni, miért kell "kinevelni" ezt...
2013. máj. 3. 12:59
 7/12 anonim válasza:

Hát.. én nem hiszem, hogy bármi baj lenne velem, pedig sokszor szólítottam meg hímneműeket, általában lehengerlő sikerrel.

Nem a szex hajtott, pusztán éreztem a vonzerőt felé de azt is sikerült felmérni, hogy ő aztán az életben nem kezdeményez... Nem érzem ettől rossznak, önbecsülés hiányosnak vagy bármi egyébnek magamat. Én vagány csaj vagyok, szókimondó és közvetlen, egészen nyugodtan aggassatok rám ostoba jelzőket, de akkor se leszek más :)

Az más kérdés, hogy amikor a továbbiakról van szó, akkor már elvárom az udvarlást/önálló kezdeményezést, én csak a kezdő lökést adtam meg :)

28/L

2013. máj. 3. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem ezt csak a lányok mondják egymásra, mert irigykednek. becsülendő ha ma létezik olyan lány aki nem csak egy fadarab a kapcsolatban.

mondjuk a megterhelő dologgal nem értek egyet, inkább unalmas, hogy a sok buta unalmas gyáva kislány mindent tőled vár el és cserébe csak 1-2 lyukat tud adni.

ki lehet kergetni a világból ezzel a begyepesedett szociáldarwinista kamuval, hogy a férfi dolga. igazából csak lusták.

"Amelyik lány nyomul, annak semmi önbecsülése sincs! "

pont ezzel a fenenagy önbecsüléssel van a baj. inkább lesznek undok, büszke aggszüzek, mint kommunikatív párkapcsolatban élők.

"Egyszerűen nőietlen,hogy a vad vadászik,ezért."

másik jó szemlélet. darab hús, hazaviszem, megtömöm, hörr...

"egyszer volt életemben ,hogy egy csaj rám nyomult, ez tök jó volt, csak az már kicsit gáz volt ,hogy rajtam kívül még két csávóra is nyomult"

na ez már inkább gond.

egyébként elárulom, hogy ez a tutyimutyi lusta hozzáállás inkább csak a magyar lányokra jellemző, külföldi lányok sokkal kezdeményezőbbek, és nincsenek egekben az elvárásaik.

ugyanakkor nem is várják el hogy eltartsák őket meg legyél egyszerre egyenjogú meg lovagias is, nem úgy a magyar lányok... itt is van kivétel, de sokkal kevesebb.

2013. máj. 3. 15:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válasz nagyon korrekt volt, és teljesen egyetértek veletek, köszönöm. Csak tényleg azt sajnálja az ember hogy kevesebb van az ilyen lányokból. Egy félénkebb fiú akkor sosem talál párt ezen logikai síkon..vagy akinek ismerkedési gondjai vannak. De hát ez Magyarország, nem csak ez van elb***va.
2013. máj. 3. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:

"Egy félénkebb fiú akkor sosem talál párt ezen logikai síkon..vagy akinek ismerkedési gondjai vannak. De hát ez Magyarország, nem csak ez van elb***va."

hidd el, nem csak a félénkebb fiúk. van egy rakás olyan srác is, aki simán lebeszéli a nőkről a ruhát, de 1 komoly párkapcsolatot se tud kialakítani, mert a nő nem partner hozzá. magyarul az élet arról erősíti meg, hogy a nők nem is jók másra. soha enm is fogják egyenjogúnak tekinteni őket, amíg azok alkalmatlanok is arra, hogy úgy kezeljék őket. sem intellektuálisan, de sokszor még csak szexuálisan sem érik el a szintet.

2013. máj. 4. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!