Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan ismerkedős oldal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ismerkedős oldal, ahol normális fiatalokat találhatok? l/18

Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni, de nem hiszem, hogy a 18-25 éves korosztály az interneten ismerkedne, ezért tettem fel a kérdést, hátha tud valaki segíteni... Meg vannak az okaim rá, hogy miért nem személyesen ismerkedek, de ebbe nem szeretnék bele menni... Abszolút egy tök normális lány vagyok és csúnyának se mondhatom magamat. Szóval? Tudtok egy ilyen oldalt, ahol fiatalabbakkal tudnék ismerkedni, nem csak ezek a 30-40 vagy afölötti korosztály van?

#internet #ismerkedés #fiatalokkal
2013. máj. 2. 22:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Itt minden csaj messze lakik... :( 21F
2013. máj. 2. 23:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Messze, és a vicc az egészben, hogy mindenkitől! :D
2013. máj. 2. 23:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Ilyen az en szerencsem :D
2013. máj. 2. 23:50
 14/24 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én is keresem ezt az oldalt, csak a másik oldalról megközelítve..

Bár inkább mondanám magam bolondnak, mint normálisnak:D

18F

2013. máj. 3. 00:12
 15/24 anonim ***** válasza:

"nem csak ezek a 30-40 vagy afölötti korosztály "

Mi van, mi már nem is vagyunk emberek?? Ezek, az eszem megáll...

35 ffi

2013. máj. 3. 12:22
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem, csupan engem nemerdekel az a korosztaly es a fiatalabbakra iranyult a kerdes..:)
2013. máj. 3. 13:39
 17/24 anonim ***** válasza:

van egy rakás ilyen oldal, szerintem ezt te sem gondolod komolyan. inkább az a kérdés, hogy neked milyen egy normális fiú, ha olyanokat keresel. mondjuk én ahoyg észrevettem, a férfi kínálat jelentős része egész kulturált (első ránézésre, persze biztos szelektálni kell), de a nők már első ránézésre is 90%ban buta lotyók.

szóval eléggé kamugyanús kérdés. valsózínűleg túlságosan válogatós vagy, esetleg csk nem volt kedved utánanézni.

de ahoyg én észrevettem ma egy férfinak értelmetlen ilyen oldalakra mennie, mert csak ez a buta lotyó a kínálat, értelmesebb férfiak szerintem idővel megunják. őszintén szerintem 1 ilyen oldalra sincs értelme regisztrálni, mert legtöbbjük fizetős/korlátolt, és a kínálat már csak amolyan "maradék". persze női szemmel nem tudom ez hogy néz ki, de a legtöbb nő túl buta ahhoz is, hogy olyan profilt rakjon össze, amivel nem csak "ajánlatokat" kap...

"A fiataloknál is sűrűn előfordul már,nem annyira egyedi."

sőt, jellemzőbb.

"Majd írják mások is, de itt a gyik. tele van fiatal srácokkal akik ismerkedni akarnak normális lányokkal."

egyetértek, ha felteszel valami jól megfogalmazott kérdést, biztosan kapsz majd jópár privátot is.

"Itt minden csaj messze lakik... :( 21F"

azaz minden fiú pesti. :)

" Messze, és a vicc az egészben, hogy mindenkitől! :D"

az mondjuk nem olyan vicces, hogy megint felvitték a máv jegyek árát... előzőleg a buszok kaptak valami pótlékfizetési kötelezettséget.

2013. máj. 3. 15:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Minden fiú pesti?! Hát akkor én valami zseniálisan csak a messze élő fiúkat találom meg. Ez nagyon jó :D ilyen az én szerencsém. Akivel innen eddig beszéltem, az nem pesti volt, sőt... 18/L
2013. máj. 3. 18:06
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem pesti fiú vagyok, de senkihez nem lakok közel. A lányokat tartom itt főként pestinek, de elvétve vannak más városból is. 22/F
2013. máj. 3. 18:27
 20/24 anonim ***** válasza:

"Minden fiú pesti?! Hát akkor én valami zseniálisan csak a messze élő fiúkat találom meg. Ez nagyon jó :D ilyen az én szerencsém. Akivel innen eddig beszéltem, az nem pesti volt, sőt... 18/L"

jaj de jó nekünk, én pesti vagyok kűggyé képet mucus :D

szerintem azért egy ekkora oldalon logikus, hogy ritka, hogy 2 ember ugyanabban a városban lakjon. még akkor is ha pesten és körzetében 2,5 millió ember él.

" Én nem pesti fiú vagyok, de senkihez nem lakok közel. A lányokat tartom itt főként pestinek, de elvétve vannak más városból is. 22/F"

az már valami komoly téridő anomália lehet. bermuda háromszög?

kérdező:

most jutott eszembe, van olyan hogy elittárs, megpróbálhatod, de szerintem semmivel nem jobb mint bármelyik társkereső. ahogy én észrevettem, a normális ember ritka már a neten, kiszorította őket a sok tuskó. pontosabban az a normális ma már, az egyszerűbb szürkeegereket nehéz megtalálni. mozogni kell sofélekörben, fel kell regisztrálni az összes társkeresőre meg közösségi oldalra, és próbálkozni évekig, egyszer majd úgyis megunod. de inkább többször... :)

2013. máj. 4. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!