Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani programokat (nem PC-re, nagyon vicces. ) randizásra (egész napos lenne a dolog)?
Tulajdonképpen mindkettőnknek mindegy hova megyünk. A mozi kizárva, estére találtam egy jó kis nárt, de több ötletem nincs.
Bár oldala:
Tony Hawk, igen neki asszem van némi köze a deszkához. :)
De miért egész napos? Ne legyél hülye. Egész napos szórakoztatást csak valami nagyon goromba istennőnek max. Bár az is necces, ha csak várja a poénjaimat :) Volt már dolgom ilyen lánnyal, nincs olyan ami annál jobban feltudna kuffantani, mint ez a hozzáállás "Én vagyok a jócsaj, elvárom, hogy szórakoztassál" Az nálam pl, "Anyud". Remélhetőleg nem ilyen a csajod, ha igen, akkor switch. De ha normális is, akkor se kényelmesítsd nagyon el, mert te fogsz rászopni a végén!
Hajnalban horgászás, aztán pihenő, kaja, utána pedig kimentek valami MB1-es (vagy végülis tökmindegy hányadosztály, a helyi sztárcsapat) meccsre! Este pedig kis iszogatás, aztán szex! ;)
<3 Mennyei Bajnokság! *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!