Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig bajlódnátok egy lánnyal akivel csak szexelni akartok? Meddig udvarolnátok neki, hány randira vinnétek stb.
Most azért hagynád ott mert nem hívott x számú randira? És mi van ha csak azért nem hívott x számú randira mert egyszerűen félénk?
Én pl. randizgattam egy csajjal aki a 4. után a pofámba vágta, hogy én csak a szexre hajtok mert olyan fura vagyok! Az persze eszébe se jutott, hogy azért mert izgulok és alig mertem elhívni randizni.
Attól, hogy a szexre hajt most máshogy viselkedsz vele? Vagy ha csak a szexre hajt akkor muszáj lefeküdnöd vele nem lehet nemet mondani rá?
én pl képes vagyok 4 évig is bajlódni csak 1 kis szexért. amikor 14 voltam, akkor kezdtem el fűzögetni a csajt, tudtam, hogy kemény lesz, de megérte, mert 18 éves koromra már megvolt. utána meg eldobtam, ahogy kell :) elvittem pár randira minden héten, és bevette.
sok szerencsét :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!