Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A badoo oldalon lehet olyan emberekkel is ismerkedni akik nem csak szexre vágynak?
Szerintem nem lehet. Én beszélgetés szempontjából regisztráltam, de csak férfi emberek írtak rám és egyik sem csak beszélgetni akart. :(
Csak 1-2 napig tartott a regisztrációm..
az a baj ezekkel az ingyenes társkergetőkkel, hogy a legtöbbet ellepték már régen a prostik, hardcore szexpartner keresők és a különféle unatkozó/szórakozó idióták.
Elsősorban ezek fognak rád irkálni, de ezek egyfolytában. Kell egy türelem kiszűrni ezeket ha meg akarod ismerni azt a pár normális arcot, aki esetleg még szintén ott van.
Én is csak csupa olyan faszit találtam aki állította h hű de nagyon keresi a szerelmet és de komolyan gondolja, csak aztán mégis csak a szex érdekelte, nem több. Szerintem felejtsed el. És őszintén szólva én sem tudom hol lehetne ismerkedni értelmesebbekkel, mert...lassan 2 éve nem volt semmi érdemre méltó, de nem is vágyok diszkós alkalmi jellegűekre. Szólj, ha találtál valami jó helyet :)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!