Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni harminc fölött normális, jó fej emberekkel?
Jó fej is meg független is,szerintem már ritka.
Remélem megtalálod a párod!
Próbáld ki a fizetős elit társkeresőt,hátha!
Sok szerencsét,és ne feledd,rengetegen vagyunk ezen a Földön.
Na most nem világos.Haverokat akarsz v csajozni.
Haverokat szerezhetsz mondjuk küzdősport edzésen.
Én is 34 vok,de egy héten 2x jól megverjük egymást edzésen és máris szebb az élet.Időnként meg összejövünk pókerezni sörözni,vagy csak átjárunk egymáshoz.
Csajozni meg ugyanúgy tudsz 30 fölött is pl pubokban vagy akárhol utcán,boltban.
Ja,a haverjaim is mind 30 fölöttiek,de csak 2en nősek.
Ha elengedi az asszony velünk sejtheted,hogy ki a céltábla aznap:).
Harminc fölötti pasi vagyok, neten keresek társat, ahogy a többség is teszi.
Neten kívül szerintem sehol nem lehet ismerkedni, nekem legalábbis soha nem sikerült még az életemben.
Úgyhogy fogd magad, csinálj jó képeket magadról, jelentkezz föl egy oldalra, írd ki az adataidat, de a valósakat és várj.
A nőknek egyszerűbb a helyzete.
A pasik többen vannak...
Pontosan!
Tegyél fel pár jó képet, írj egy korrekt bemutatkozást.
Csak ne a nők lapjára, mert ott sok a nő, az nem jó neked. Mindenhol máshol legalább kétszer annyi férfi van.
Amúgy meg nehéz a spontaneitás... először mindenképpen tudatosan kell találkozni, utána alakulhat a dolog. Ez van... viszont sokkal nagyobb helyről meríthetsz, mintha csak a szomszéd házig, gyárig vagy barázdáig látnál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!