Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol a kérdéseimre?
2,5 hónapig találkozgattam egy sráccal. Jól megvoltunk én már kezdtem megszeretni. De összevesztünk egymással. Ma mikor találkoztunk rákérdeztem hogy "Miért dobtál? Én azt hittem alakul köztünk valami" De semmi válasz...Megint rákezdtem: "Valld be hogy már egy ideje dobni akartál, mire volt jó húzni az agyam 2 hónapig, te nem is akartál engem..." Megint csak néz rám.
Miért nem válaszolt? Most ez mit jelent?
mert érdektelen vagy neki s ezért válaszra se méltat
lépj tovább!!
A nagy lóf.szt hallgatás beleegyezés -_-
Elképesztő, mekkora hisztis unintelligens pitsák vannak...Beleképzelem szegény gyerek helyébe magam...Összeveszek barátnőmmel, majd pár nap múlva találkozunk. Én már békülnék, azt tervezem, h szépen csöndben sétálgatunk, kibékülünk, erre egy ilyet benyög a csaj...hát b.zdmeg...Minimum egy "miaf.szbajodvan???" kifejezés ülne ki az arcomra, de az is lehetséges, h fognám magam, és hazahúznék. Mégis mit lehet erre mondani? Hogy nem, nem így van, kicsim, tévedsz?
Ha eddig nem gondolkodott a szakításon, hát most biztos fontolóra veszi...Remélem is, h sikerül elmenekülnie előled, egyikőnk sem érdemel meg egy ilyen hisztis nagypofájú barátnőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!