Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem válaszol a kérdéseimre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol a kérdéseimre?

Figyelt kérdés

2,5 hónapig találkozgattam egy sráccal. Jól megvoltunk én már kezdtem megszeretni. De összevesztünk egymással. Ma mikor találkoztunk rákérdeztem hogy "Miért dobtál? Én azt hittem alakul köztünk valami" De semmi válasz...Megint rákezdtem: "Valld be hogy már egy ideje dobni akartál, mire volt jó húzni az agyam 2 hónapig, te nem is akartál engem..." Megint csak néz rám.

Miért nem válaszolt? Most ez mit jelent?

2013. máj. 1. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
hallgatás beleegyezés :/ mostmár csak játszanak egymással az emberek...
2013. máj. 1. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

mert érdektelen vagy neki s ezért válaszra se méltat

lépj tovább!!

2013. máj. 1. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak megaláztad magadat ezzel nyöszörgéssel a fiú előtt, erre mit válaszoljon?
2013. máj. 1. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A nagy lóf.szt hallgatás beleegyezés -_-

Elképesztő, mekkora hisztis unintelligens pitsák vannak...Beleképzelem szegény gyerek helyébe magam...Összeveszek barátnőmmel, majd pár nap múlva találkozunk. Én már békülnék, azt tervezem, h szépen csöndben sétálgatunk, kibékülünk, erre egy ilyet benyög a csaj...hát b.zdmeg...Minimum egy "miaf.szbajodvan???" kifejezés ülne ki az arcomra, de az is lehetséges, h fognám magam, és hazahúznék. Mégis mit lehet erre mondani? Hogy nem, nem így van, kicsim, tévedsz?

Ha eddig nem gondolkodott a szakításon, hát most biztos fontolóra veszi...Remélem is, h sikerül elmenekülnie előled, egyikőnk sem érdemel meg egy ilyen hisztis nagypofájú barátnőt

2013. máj. 1. 23:33
 5/5 anonim válasza:
Valószínű hogy nem igazán érdekled 2,5 hónap nem nagy idő ...lépj túl rajta! :)
2013. máj. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!