Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randin se volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randin se volt még csók. Csak én látom borúsan a dolgot, vagy tényleg nagyon lassan haladunk?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 23:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lassan barátkozásnál megrekedtek
2013. máj. 1. 23:02
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Szóval akkor a 3. randin már túl kell lenni a csókon, hogy legyen valami a kapcsolatból? Hm... jó tudni.
2013. máj. 1. 23:03
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
hát nem ártana...
2013. máj. 1. 23:04
 4/18 A kérdező kommentje:

nem tudom, az eddigieknél azért legalább egy szájrapusziig eljutottunk már ilyenkorra. Mondjuk egy se volt hosszú életű, szóval lehet hogy ennél máshogy lesz :D

csak fura. Úgy menet közben nem volt alkalom, búcsúzásnál meg sután sikerült, sietett és csak 2 puszival búcsúztunk

2013. máj. 1. 23:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen hogy az x-edik randin már ezen meg azon túl kellene lenni, ráadásul azt sem írtad le, hogy mióta meg mennyire ismeritek egymást, mennyit beszéltetek a randik előtt, stb...
 6/18 Grimmm ***** válasza:
Ez tényleg borús. Próbáltad azért? Fiú vagy lány vagy?
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Na ilyenkor milyen mocskosul öregnek érzem magamat... :D
2013. máj. 1. 23:08
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem baj, ha nincs csók a 3. randin. Majd ha később sem lesz, akkor kezdhetsz aggódni. Szerintem jó ha nem marad ki a randizós rész!
2013. máj. 1. 23:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Smárold le Te, aztán majd kiderül mi lesz.
2013. máj. 1. 23:10
 10/18 anonim válasza:
Sztem ne izgulj, lehet h csak azt akarja h ne azt érezd hogy nyomul. Egyik barátnőmnél csak a 6. vagy 7. randin volt csók, előtte semmi. Úgyhogy várd ki mi lesz a vége :)
2013. máj. 1. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!