Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy a 14-15 éves fiúk az 1, max.2 évvel fiatalabb csajokra hajtanak? Én meg pont ilyen fiút szeretnék.
12/L
ne szóljatok le!
Ez a legjobb:D
A fiúk szerint meg a lányok beszélnek baromságokról.
Az érettség egyéntől függ.
2 ev mulva mar beszelhetsz parkapcsolatrol (komolyabbrol) es nekem is vsn fium 1,6 eve jarunk es idaig csokig jutottunk el. Erettebb vagyok a koromnal.
14/l
" scholes0018 válasza:
A 14-15 évesek már nem csak a kezedet akarják fogni... Ahhoz meg végképp fiatal vagy."
már a 12 évesek se, kicsit le vagy maradva :)
igazából ez az egész kordolog egy baromság, úgyis mindeki csak szexet akar, és úgysem az lesz az utolsó kapcsolata életében, szóval ez a lelki érettség szöveg csak rizsa. 12 ide vagy oda, manapság már elég sok 12-13 éves kipróbálja a szex valamilyen formáját, és ez sokkal régebben se volt másképp.
+valószínűleg anyu sem egy kiemelkedő értelmi siznttel rendelkező felelős, gondoskodó szülő.
"scholes0018 válasza:
Evvan, öreg vagyok már, b*ssza meg... :D"
hidd el, addig jó amíg enm tudsz ezekről, nem kérdezgetik tőled 12 évesek, hogy kell szexelni mennyire gáz hoyg még szűz, meg terhes lehet e ha csak bedugta neki a barátja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!