Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem létezik olyan csaj, aki ne a nagy darab, magas fiúkhoz vonzódna, miért vagyunk, mi alacsony, sovány fiúk ennyire undorítóak az összes lány szemében?
Én is egy alacsony srác vagyok a magas 170cm-el, és sajnos azt vettem észre, hogy a nők átnéznek rajtam. Nem vagyok bunkó és nem kezelek le senkit sem, bárkivel el tudok beszélgetni szinte bármiről. Alapvetően kedves, segítőkész ember vagyok.. Na ez nem kell nekik.. Nekik csak a védelem és a magassarkú kell, még a 160cm-eseknek is. Regisztráltam 2 társkeresőre, és csak valós adatokat adtam meg magamról. Keresgélek, adatlapokat nézek, és mit létok?? Magasság kritérium 175cm min. És ez nem egy 175cm-es nő adatlapján, hanem egy 156cm-es hölgyemény adatlapján volt kiírva.. Ezt tömegesen képzeld el, alacsony nők magasság kritériumokkal.. A kérdésem csak az lenne ezekhez a nőkhöz.. Mi történne, ha a 190cm-es hercegével megtámadnák az ucán a FIATALOKnak nevezett egyének, és jól helyben hagynák??? Szakítana vele, mert nem tudta megvédeni a támadóktól??.. Annyira nem értem ezen embereket..
Sajnos alacsonynak lenni szívás, mindenben. A munkahelyi poz.ra is ha 2 egyén közül kell választani a magasabbat veszik fel.. Törődj bele, és lépj túl ezen.. Tanulj, és ha tudsz lépj le ebből az elcseszett az országból.. Talán máshol más az emberek/nők mentalitása... Én ezt tervezem. 26/f/170cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!